2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید چی بخرم بهتره؟ 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم‌پارس خوبه 

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

من هیمالیا دارم خیلی راضیم ....بجز یخ گیرش که قفل کردم ولی از نظر بدنه وکار موتورش وهمه چیز عالیه ..  یخ گیرش هم چون یخ ها بهم میچسبه به راحتی ازدستگاه نمیاد 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

میشه گزارش بزنی گلی شوهرم ببینه بد میشه،هرکی گزارش زد لایک کنه حمد میخوانم واسش🙏🙏🙏https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4687615&slug=پول-ندادن-های-شوهر- 

من&postId=14585375

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

از مغازه تعمیر یخچال سوال کردم گفت الکترواستیل نخر برفکش آب نمیشه اذیت میکنه 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
چند مدت هس دارید؟ 

۱سالی هست از اینا ک همبار داره

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
از مغازه تعمیر یخچال سوال کردم گفت الکترواستیل نخر برفکش آب نمیشه اذیت میکنه 

خداروشکر تو این یک سال برفک نزده

میشه گزارش بزنی گلی شوهرم ببینه بد میشه،هرکی گزارش زد لایک کنه حمد میخوانم واسش🙏🙏🙏https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4687615&slug=پول-ندادن-های-شوهر-