2777
2789

این روزا میبینم همه واسه ی ازدواج مورد دوم رو انتخاب میکنن نظر شما چیه؟

پس چرا دختر خانومامون همه فقط به قیافه میرسن و تحصیلات و ...صفر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ادمش داره یکی خوشگل بیسواد دوس داره یکی معمولی مهندس

من والا جدیدا هرکی دیدم معمولی با موقعیت خوب انتخاب کرده  عموی خودم خیلی خوشتیپه هزاااارتا دوست دختر داشته ولی الان نامزدش رو هرکی میبینه میگه خیلی خودش ازش قیافش بهتره ولی اعتقادش اینه دختری که تونسته سخت تلاش کنه زندگیش رو بسازه واسه زندگی خوبه وبرعکس البته دخترامونم نود درصد ترجیحشون پسر تلاشگر و قیافه ی معمولیه

من خودم دومی بودم

البته دهه شصتی م نمیدونم الان چطور میشدم

ولی از تقریبا 18-19 سالگی تا 28-29 سالگی که ازدواج کردم موارد خیلی زیادی داشتم... هم از طریق خودم هم خونواده و اطرافیان

یعنی هم پیش میومد که کسی خودش انتخابم کنه هم خونواده ش

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
منم خودم دومی رو قبول دارم    

میگم یه سوال چرا a ولی humen؟

حس میکنم اسم کاربریت نکته انحرافی مخفی داره  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اره خوب اصلا به قیافه نیس به شانسه

شانس چیه به موقعیت اجتماعی هر فرده قطعا مثلا دکتر متخصص دختر خوشگل و بی سواد نمیگیره ندیدم من 

90درصد زن با مدرک دکترا میگیرن یا پزشکی عمومی و دندون و ...

نه     یعنی یک انسان فاصله گذاشتم رعایت بشه قاطی نشه حرفا

آهان 

خب منم تو ذهنم جمع human به اشتباه humen بود الان سرچ کردم فهمیدم غلط بوده

ضایع بوداااا

humans میشده  

شانس چیه به موقعیت اجتماعی هر فرده قطعا مثلا دکتر متخصص دختر خوشگل و بی سواد نمیگیره ندیدم م ...

اره اینم هست همه چی شده پول زن اول با موقعیت اجتماعی زن دوم یا دوس دخترشون خوشگل 

من نه منم نه من منم😎