2777
2789
عنوان

حراجیه مال حاجیه😍

134 بازدید | 11 پست

سلام خانوم گلاااا❤این لینک گروه من تو وات همه مدل لباسم داریم از اداری گرفته تا مجلسی از مانتو تا کیف از کفش تا بچگانه قیمتا همه قیمت تولیدی و عالیییییی

https://chat.whatsapp.com/KGdaCxlVWHqBfnIEeuIFv0

بزنین رو لینک بیاین تووو

مثلا این نمونه گل خانوما فقط ۱۴۵ تومنه باورتون میشه؟بیاین منتظرم

قبل از اینکه منو قضاوت کنی، مطمئن شو که آدم بی عیبی هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا ندارین؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

💕دوستان عزیز 👈👈👈 تو اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص هست در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌