بچه ها حس ششم ربطی به مسئله زندگی ربطی نداره، من پیش یه معتبر با هزینه کم توی واتساپ دعا و فال میگیرم الان چن ساله مشتریشم همش درست میگه، کل فک و فامیلم مشتریش شدن حقیقتا، از مشکل بارداری و تعداد و وعده تاریخ گفتنش درست دراومده، تا ازدواج با شخص مورد علاقه که ازدواج میشه نمیشه جدایی هست نیست، تا باطل کردن طلسم بخت، به شخصه مجردی واسم دعای سنگین زده بودن باز کرد واسم اونم با هزینه کم خیلی کم چون با دعانویسی تجارت نمیکرد من خودم بارها خوندم دعانویس گفته ده میلیون بده باز کنم بختت رو، ولی این بنده خدا با یه نرخ ارزون باز کرد واسم، الان متاهلم، کار دادگاهی داشتم بازم حل شد طبق فالش با ذکر دقیق تاریخش، اینجا بارها خوندم طرف نوشته دعا چرته فال الکیه اینطوری نیست واقعا، فقط باید دعانویس با فالگیرت واقعی باشه همین، شماهم بنظر من فقط به دعانویس یا فالگیر معتبر مراجعه کنین نتیجه مثبت میگیرین، حس شش و اینام که کلا پایه ی علمی یا علوم غریبه نداره، این نظر شخصیم بود امیدوارم همتون حاجت روا بشین
انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)