2821
2789
عنوان

خیانت تو باردای

245 بازدید | 26 پست

خیلی شنیدم مردا تو بارداری خانوماشون خیانت میره تو مخشون. واقعا عوضین. زن بیچاره با سختیای بارداری دست و پنجه نرم کنه اینا بفکر نیاز جنسی خودشون

باید قطع عضوش کرد😁

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا اونايي كه آدمن تو بارداري بيشتر هواي خامشونو دارن اوناييم كه آدم نيستن فرقي نداره بارداري و غير بارداري براشون

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

خیانت هست ولی تاپیکای اینجا رو زیاد باور نکنین 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

اصلا هم اینجوری نیس.

منم اینطور شنیدم یکی از دوستانم همینطور شد رفت خونه مادر ش از اونجا بزه دکتر یادش می ره یکی از جوابا ازمايششو بیاره بی خبر میره خونه ميبينه شوهره زن اورده بچه شو ب دنیا آورد طلاق ميگيرن مرده هم با همون زنه ک آورده بود خونه ازدواج کرد

من هنیشه تو کمیپن های دفاف از حقوق زنام ولی دید عادلانه دارم

بنظرم بدن و امیال یه مرد و نباید با خودت یکی بدونی همونطور که اون از احساسات زنانه درک درستی نداره قطعا حق خیانت نداره ولی جمله اینا به فکر نیاز جنسی خودشونن بخاطر اینکه دنیاشون با ما فرق داره با یه مدیرت درست هم از طرف نرد هم از طرف زن میشه یه رابطه خوب رو مدیرت کرد

الان کی ضرر کرد؟؟

بحث ضرر کردن نیس مرده ک ب عشق و حالش رسید اون زن بیچاره مونده با یه بچه تو بغل و اسم مطلقه روش من اصلا با طلاق مخالف نیستم حتی ی وقتایی نیاره چون ب نظرم آرامش زن مهمه ولی خیلی ها توی جامعه مون ب دید بد نگاه میکنن و این شرم اوره