2821
2789
عنوان

پرده اتاق خواب

247 بازدید | 14 پست

خانوم ها رنگ پرده اتاق خوابتون بیشتر چه رنگ هایی هست   یا پرده آشپزخونه  میخوام جا به جا بشم  پرده آشپزخونه پانچ بگیرم خوبه زبرا دوست دارم گرون درمیاد نمیتونم بخرم اگه عکس دارید بزارید ممنون میشم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

حیف نمیشه عکس گزاشت فردا تگم کن دو تا عکس عالی بزارم برات😀

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حیف نمیشه عکس گزاشت فردا تگم کن دو تا عکس عالی بزارم برات😀

باشه عزیزم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
[QUOTE=146231397]حیف نمیشه عکس گزاشت فردا تگم کن دو تا عکس عالی بزارم  منم میخوام

الان که نمیشه😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

[QUOTE=146231397]حیف نمیشه عکس گزاشت فردا تگم کن دو تا عکس عالی بزارم  منم میخوام

بیا تو این تاپیک عکسشو گزاشتم

دو تا

https://ninisite.co/discussion/topic/4710679/پرده-منزل?postId=146185691

دوستان فردا هرکس دوست داشت عکس بزاره ممنون میشم 

لینک گزاشتم برو ببین

نبووووودددد

هست خودم الان دیدم

پس چرا من نمی بینم دوباره بفرستش

😊

پرده ها خیلی تنوع توی رنگ، طرح و مدلشون دارن باید ببینی چه پرده ای به دکوراسیون اتاق خوابت میاد همینطور میتونی از سایت پردکور پرده اتاق خواب خونت رو به صورت آنلاین سفارش بدی.

https://pardecore.com/product-category/bedroom-curtain/

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز