2777
2789
عنوان

بچه هابه نظرتون خوبه یاکم گذاشتم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من کمه  یه غذای دیگه هم کنارش درست کن و یه سوپ حالا یا جو یا قارچ  میوه هم یه مدل ...

دیگه امکان خریدندارم جمعه صبح میوه فروشی بازنیست

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
سوپ😢

سوپ باغذاهای فست فودی سرونمیشه که 

به جاش قارچ سوخاری سیب زمینی سرخ شده میدم

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
فدای سرت گلم غریبه نیستن خودین 👌👌😘😘

من خیلییی ام بهم فشارمیادباهمین حدکارنمیدونم چرافک کنم تنبلم  

اینایی که هرروزمهمان دارن چه انرژیایی دارن   

تازه لازانیامم نصف کاراشوازالان کردم میگم وقت کم نیاد

البته خواهر من یه دست دردهمیشگی دارم 

که الان اوج گرفته همین کاراروکردم ازعصرتاالان ۳تانوافن خوردم 

من خیلییی ام بهم فشارمیادباهمین حدکارنمیدونم چرافک کنم تنبلم     اینایی که هرروزمهمان دار ...

ای جانم میفهمم عزیزم من خودمم سالی یبار مهمون میاد هلاک میشم ولی خواهرم عینه خیالش نیست هر هفته مهمون داشته باشه فکر کنم چون رفت وامد خونمون کمه عادت نکردیم وتنبل بار اومدیم 

ای جانم میفهمم عزیزم من خودمم سالی یبار مهمون میاد هلاک میشم ولی خواهرم عینه خیالش نیست هر هفته مهمو ...

اره همسایه کناری من مدااام مهمون داره همیشه میگم ماشالله به انرژیش 

من سالی ۱باراونم مامان بابام قراره بیان تاالان هلاک شدم چه برسه به فردا 

شایدم اینایی که زیادمهمان دارن خیلی سخت نمیگیرن توپذیرایی

من انرژیم خیلی کمه 

بدنم ضعیفه 

مخصوصادستام چون ۱۹سالگی یه تصادف کردم ازون موقع آسیب دیدن