2777
2789
واقعا ؟

اره واقعا نتیجه گرفتم برا چیزی که میخاستم 

هر دکتری رفتم گف غیر ممکنه باید عمل کنی و اینا 

اما اولش باورش نداشتم 

بعد که دربارش تحقیق کردم خودم انجامش دادم و خیلی نتیجه داد روی باورتون و ناخداگاهتون که ۹۰ درصد مغز انسان هست تشکیل داده 

حتی نیوتن هم بهش تاکید کرده

من واقعا اولین بار شنیدم مسخرش کردم ⁦(;;;・_・)⁩

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رنگ چشم؟

نه برا قد انجام دادم که ۷ سانت افزایش داشتم 

و سایر سینه که دکتر گفت ژنتیکی هست و نمیشه بدون عمل سایز بیشتر کرد دارو هم چندین سال استفاده کردم و هیچ 

اما وقتی برای سایر سینه انجام دادم روز دوم واقعا درد داشتم ۷۰ بود و شد ۸۰ دوسایز طی ۶ماه 

باید واقعا توانایی مغزت و رو بالا ببری فقط گوش کنی و تو دلت انرژی منفی بذاری واقعا تاثیر نداره 

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩
چه عالی😍

حتما دنبالش برو اما قبلش باور داشته باش بخودت 

کم کم اطرافت انرژی مثبت قرار میگیره حتی یاد میگیری چطوری کنترل کنی انرژی اطرافت رو 💜

ممنون امتحانش میکنم😘

خواهش عزیزم موفق بشی💋⁦♥️⁩