2777
2789

من سرگیجه دارم بعداز غذا حالت تهوع میگیرم ترشحاتمم زیاد شده قرص فعلا اسید فولیک میخورم تا شنبه برم دکتر ببینم چی میده

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا چند هفته اید؟سونوی قلبم باید بریم؟

الان ۴ هفته و ۵ روزمه ، آره دکتر مینویسه فکر کنم ۷یا ۸ هفته میفرسته برای سونو قلب، شما دکتر نرفتی هنوز؟

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
الان ۴ هفته و ۵ روزمه ، آره دکتر مینویسه فکر کنم ۷یا ۸ هفته میفرسته برای سونو قلب، شما دکتر نرفتی هن ...

نه دکترا مگه وقت میدن برای شنبه بهم وقت داده احتمالا سونوی قلبم انجام بدم 

انشالا برای زایمان ما از شر این کرونا راحت شیم

دردناک شدن و متورم شدن سینه.احساس حالت تهوع.خواب الودگی.تکرر ادرار. قرصم اسیدفولیک و ویتامین دی۵۰۰۰

ویتامین دی ۵۰۰۰ میخوری یا ۵۰۰۰۰؟؟؟

شماهم بارداری عزیزم؟

نه جان تو اقدامم این ماه واسه اولین‌بار امپول اینا زدم از موقع که امپول زدم حالم خیلی دگرگون شده ۸ روز‌ مونده به پریودیم و ۸ روزه که امپول زدم بی بی زدم الان منفی بود،،یعنی حامله میستم؟ یا امکان داره‌ الان جواب نده و‌زود باشه؟

نه دکترا مگه وقت میدن برای شنبه بهم وقت داده احتمالا سونوی قلبم انجام بدم  انشالا برای زایمان ...

ان شالله، شما چند هفتته؟