2777
2789

؟؟؟!!!

چ علائم دیگه ای داش؟!رفتین دکتر یا نه؟!

اگه دکتر رفتین چه دارویی داد؟

من از امروز صب یکم تب دارم و ببخشید اسهالم و یه کمم بی حالم ولی حالت تهوع ندارم ینی کروناس؟😭

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من. اولین علایمم اون بود و الان ریم 30درصد درگیر شده 

اصلا گلودرد و اینا ندارم

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
برادرام و برادر شوهرم این طوری گرفتن خوب شدن

خود ب خود خوب شدن؟ینی دکتر نرفتن و فقط استراحت کردن؟!

بله من وهمسرم 

خب از کدوم تست دادین؟همون ک میکنن تو دماغ؟!

دکتر چه داروهایی داذ؟

از روز چهارم به بعد اره انگار یکی روت نشسته

روز چندم تست دادی؟

خب از کدوم تست دادین؟همون ک میکنن تو دماغ؟! دکتر چه داروهایی داذ؟

نه ما تست خون دادیم که بار اول منفی شد سی تی ریه دادیم چون علایممون کرونایی بود دکتر گفت کرونایی هستین

روز چندم تست دادی؟

پنجم. ولی خب من از اول زیر نطر دکترم بودم و گفت برو خودتو قرنطینه کن و فلان روز بیا. 

عموم هیچ علایمی جز تب و بدن درد نداشت الان روز چهارمه و ریش 50درصد درگیر شده و بستری شده

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
نه ما تست خون دادیم که بار اول منفی شد سی تی ریه دادیم چون علایممون کرونایی بود دکتر گفت کرونایی هست ...

همین علائم منو داشتین؟!