2777
2789
عنوان

گوشی هواوی y6 ll (وای شش تو-yشش 2)

720 بازدید | 10 پست

سلام دوست جونیا..روزتون بخیر..

بچه ها کسی گوشی هواوی مدل y‌۶ || داره یا داشته؟

من تقریبا دوساله دارم قبلش ساسمونگ داشتم عالی بود ولی چون خیلی کارای ادیتیدوساخت کلیپ انجام میدم یهو گوشیم هارد سوزوند زمانیکه گوشی یهوگرون شد سوخت ورفت واینو خریدم.این برنامه هارو به رم (sd card)منتقل نمیکنه.همه برنامه ها توی دستگاه سیو واجرا میشن برای همینم به گوشی فشارمیاد.اولش کلی برنامه عکاسی واینا داشتم هردفعه مجبورم ازشون پاک کنم .با اینکه همیشه ازحافظه گوشی ۲-۳گیگ خالی میزارم بازداغ میکنه خاموش میشه.میترسم اینم یهو بسوزه.الانم که تواین وضع نمیشه گوشی عوض کرد.کسی میدونه راهی داره یانه که برنامه هارو انتقال بدم ب رم...درضمن توی تنظیمات گزینه انتقال برنامه به رم رو نداره.روش دیگه اگ کسی میدونه بگه..چقد این هواوی بده..بهش کابل اوتی جی هم که نمیخوره.هردفعه بایدرم رو بزنم به لپ تاپ..بیاید کمک کنید ...مرسی گلا..

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

منy9دارم

قبلا سامسونگ داشتم، اما هوااوی از نظرمن از سامسونگم بهتره. برا من ک این مشکلاتی ک گفتیو نداره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی راضیم ازش دو سه ساله دارم

برو داخل فایل های شخصی فایلی که میخای انتقال بدی زو بگیر بزن جا به جایی برو تو قسمت sd یا یه پوشه جدید بزن و انتقالش بده یا تو یکی از پوشه ها بزارش 

خیلی راحت

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

من y۷ دارم مشکلی نداره.بعد گوشیت دو هزارو چنده؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
منy9دارم قبلا سامسونگ داشتم، اما هوااوی از نظرمن از سامسونگم بهتره. برا من ک این مشکلاتی ک گفتیو ند ...

شاید من خیلی کارمیکشم ازش..من به جزروزا شبا ۵ساعت لاینقطع توی اینترنتم شارژرم تمام وقت بهم وصله..یعنی به گوشی...قبلا اینطوری نبود تازه اینحوری شده...مرسی ازنظرت به هرحال

من خیلی راضیم ازش دو سه ساله دارم برو داخل فایل های شخصی فایلی که میخای انتقال بدی زو بگیر بزن جا ب ...

عکس وفیلم وموزیک واینارو نمیگما..ایناهمه روی رم سیو میشه ..برنامه منتقل نمیشه مثل تلگرام واتس اپ .برنامه های عکاسیم و همه چی دیگه..وقتی رم رو درمیارم همه برنامه هام توی گوشی هستن وتوی رم هیچ اپلکیشتی نیست وقتی میزنم تولب تاپ..وگرنه عکس وفیلم وصدا وموزیک همه توی sd کارت هستن 

شاید من خیلی کارمیکشم ازش..من به جزروزا شبا ۵ساعت لاینقطع توی اینترنتم شارژرم تمام وقت بهم وصله..یعن ...

البته خب مدل مال شما پایینه و میگی دوسالم داره کار میکنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊