2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

شماره چشم دوازده اگه لازک بشه دیدش خوب میشه چون با عینک هم دید ندارن زیاد یا مثل عینک دید همونجوریع.اگه نمیشه با پیوند قرنیع دیدش خوب میشه چون با عینک هم نمیبینن

شماره چشم دوازده اگه لازک بشه دیدش خوب میشه چون با عینک هم دید ندارن زیاد یا مثل عینک دید همونجوریع. ...

بستگی داره مشکل اولیه که باعث کم بینایی شده چی باشه 

قوز قرنیه پیر چشمی کاتاراکت .....؟؟؟

ب هرصورت دید مثل روز اول نمیشه که لازک هم تاحدودی میتونه دید رو برگردونه معجزه نمیکنه بازم این رو دقیق تر باید از پزشک خودشون بپرسید ک تجربه دارن و میدونن بیمارا بیشتر با چ روشی جواب میگیرن

شماره چشم 12 اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه و فقط عیوب انکساری باشه با عینک دید کامل داره. لازک به ضخامت قرنیه بستگی داره و بعید می دونم ضخامت قرنیه به حدی باشه که بشه نمره چشم 12 رو به صفر تبدیل کرد میشه کمش کرد مثلا 7 نمره ولی احتمالا صفر نمیشه. و اینکه چشمی که با عینک ده دهم نمیشه با لازک هم نمیشه. پیوند قرنیه رو هم نمی دونم باید دید که اصلا کاندید پیوند قرنیه هستن یا نه کلا اطلاعاتی در مورد پیوند قرنیه ندارم. 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 
خوب پیوند دید رو صفر میکنه؟

گفتم بستگی ب مشکل اولیه داره هر بیماری رو نمیشه براش پیوند قرنیه انجام شد اگه صرفا مشکل قرنیه باشه و عیوب انکساری در میون نباشن با پیوند بله میشه ولی اگر علاوه بر قرنیه مشکلات دیگه هم باشه نمیشه صفرش کرد

شماره چشم 12 اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه و فقط عیوب انکساری باشه با عینک دید کامل داره. لازک به ضخا ...

خوب اگه کمش بکنن باز از عینک باید استفاده بشه دیگه ؟سپاسگزار از جوابگوییتون

خوب اگه کمش بکنن باز از عینک باید استفاده بشه دیگه ؟سپاسگزار از جوابگوییتون

بله باید از عینک استفاده کنه. و اینکه اگه مشکلش قوز قرنیه هست که اصلا لازک انجام نمی دن، پیوند قرنیه برای قوز قرنیه قطعا کمک کننده هست و میزان تاثیر بستگی به میزان پیشرفت بیماری داره. در مورد عیوب انکساری هم باید بدونی که عیوب انکساری به قرنیه ربطی نداره و بیشتر به بزرگ شدن کره ی چشم مربوطه. یعنی عمل پیوند هم اگر عیوب انکساری هم داشته باشند سبب نمی شه که دید کامل داشته باشند ولی بسته به پیشرفت بیماری به دید بهتری می رسند. در ضمن فک می کنم که بهتر باشه سوالاتتون رو از سایت کلینیک نور بپرسید اون جا متخصصین چشم به سوالاتتون جواب می دن. 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید.