یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 عنوان کلاهبرداری جدید 316 بازدید | 12 پست خواستم بگم برای استخدام آموزش و پرورش اقدام نکنین من تماس گرفتم ۳۰ دقیقه حرف زد بازم داشت حرف میزد هزینه هر یک دقیقه هم دو هزار تومان ..... خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر 1399/04/26 | 13:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 جالب اینکه میگم خانم توضیحات متفرقه رو لازم ندارمازمن میپرسه کربلا رفتی؟مرجع تقلید تو کیه و..... خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91464 چی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 میخواستی بگی رررررربسه دیگه 😂😂 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 متوجه نشدم! ؟ برای استخدام آموزش و پرورش باید بزنگی به یک شمارههر دقیقه ۲ هزار تومان هزینه اشمن زنگ زدم گفتم نهایت پنج دقیقه میشهولی الکی حرف میزنه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 میخواستی بگی رررررر بسه دیگه 😂😂 گفتم جالبه میگه توضیحات ضروری قطع کردم چهار بار زنگ زد که بهم بزنگ خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 فقط خواستم بگم کسی زنگ نزنه چون هم من هم دوستم زنگ زدیم کلی حرف میزنه ولی ثبت نام در کار نیست خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
رز_بنفش_purple_rose عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1257 فقط خواستم بگم کسی زنگ نزنه چون هم من هم دوستم زنگ زدیم کلی حرف میزنه ولی ثبت نام در کار نیست خاک بر سر بیشرفشون.آگهیشو برام میفرستی، میخوام ببینمش
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 خاک بر سر بیشرفشون. آگهیشو برام میفرستی، میخوام ببینمش خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 14542 زنگ زدم گفت نهایت پنج دقیقه اونقدر باهات حرف میزنه به خودت میای نیم ساعت شده ثبت نام هم نکرده خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 گفتم جالبه میگه توضیحات ضروری قطع کردم چهار بار زنگ زد که بهم بزنگ عجب!! حلال و حروم نمیفهمن هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.