دخترک_تنها99 مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1190 عنوان وای بچه ها خاهرشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 21 پست سلام...خاهرشوهرم مجرده دوسالی میشه خونه مجردی داره.شهردیگه.بخاطراینک بچه طلاقه باهچکدوم سازارنبود ونیس.الان چن ماهی هس بامادرش خوب شده.الان داره میاد پایین خونه های ما میخادزندگی کننه 2تا خونه هس بلااستفاده مادرشم پشت خونه ماعه دیگه فاتحه من خوندست.با.برووبیاهاش....شوهرم رفته داره خونه رو براش تمیزواماده میکنه میگم من اسباب کشی داشتم خودم تنهابودم با 4تا کارگر حتی شوهرمم نبود!مهم نیس بزارجربخوره.قضیه اینه ک دیگه پلاس میشه خونه ی ما...بدون صلاح واجازه میندازه خودشو داخل خونه خیلی ام پروعه ازدست مادرو دخترامان نداریم...منک توقیافه میرم براش.دلمم ازدستش حسابی پره...یکی اینک دوستشو ب شوهرم معرفی کردع گفته اگر زن نمیداشتی این باهات دوست میشد.دوم اینک کرونا گرفتم خبرمو تاب امروز نگرفت.سوم اینک پشت سرم دروغ زده.چهارم اینک دست کجه.پنجم اینک بهرچی دخالت میده غیرقابل تحمله ...میخوام یجوری باشوهرم بحرفم ک ناراحت نشه بحرفم گوش بده 1399/04/26 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 از بدو ورود باهاش سرسنگین باش،بعدشم از این چیزایی که دربارش گفتی طولی نمیکشه با مامانش میزنن به تیپ تاپ هم جمع میکنه میره
دخترک_تنها99 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1190 ممنون. اول فک کردم توهینه بعدا فهمیدم نههههه دعای خیرررررره نه خاهرمن چرا توهین کنم...منتظربودی بپری بهم...عجب خوبشد فهمیدی
شهابه عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5647 چه بیشعوره ک دوستشو به شوهرت نشون داده اهههه حالم بد شد ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡
دخترک_تنها99 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1190 از بدو ورود باهاش سرسنگین باش،بعدشم از این چیزایی که دربارش گفتی طولی نمیکشه با مامانش میزنن به تیپ ... خخخخخ دقیقا...همه اینومیگن شاید دیگه مادرش انسان شده باشه دخترشم همینطور...
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 خخخخخ دقیقا...همه اینومیگن شاید دیگه مادرش انسان شده باشه دخترشم همینطور... انسان شده باشنم که درامانی عزیزم
دخترک_تنها99 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1190 چه بیشعوره ک دوستشو به شوهرت نشون داده اهههه حالم بد شد اشغاله هنوز چیزی نگفتم میگم اگربگم میگه چ خوب سوزندمش بزاربازم تکرارکنم
دخترک_تنها99 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1190 انسان شده باشنم که درامانی عزیزم نیستم...بامادرشون چن ماهه قهرم.شوهرمم حسابی حساسه سرمادرش درحدی ک اگر رو اعصابش برم دیگه خدامیدونه چ اتفاقی برام بیفته