2777
2789

الان نوزادهای شما چ کارایی میتونن بکنن غلت میزنن 

یا پاشون محکم شده یا گردنشون و هر کار دیگه ک میکنن

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

کسی نیست 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

من نوزادم ۷ ماهه هست اما دخترم از ۲ ماه و ۱۲ روزگی اولین بار رو شکم برگشت و از بعدش یواش یواش تعداد غلت زدناش بیشتر میکرد‌ که برسه به اجسام

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوزادم ۷ ماهه هست اما دخترم از ۲ ماه و ۱۲ روزگی اولین بار رو شکم برگشت و از بعدش یواش یواش تعداد ...

چ خوب من پسرم ۳ماهو نیم داره ولی غلت نمیزنه البته بگم ک نارس بوده 

۴ماهگی دختر من غلت میزد گردن گرفته بود شبا رو شکم فقط میخوابید همه بچه ها متفاوتن الان ۸ماهشه با کمک ...

زنده باشه عزیزم 

چ خوب من پسرم ۳ماهو نیم داره ولی غلت نمیزنه البته بگم ک نارس بوده 

هر چی دیرتر برن بهتره !دختر من همش سعی میکرد چهار دست و پا بره ولی چون عضله هاش صعیف بودن همش صورتش میکشید با سر میرفت جلو !انقد اذیت شد تا بالاخره اول ۶ ماهگی یاد گرفت!هرچی دیرتر برن خودت راحت تری 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
هر چی دیرتر برن بهتره !دختر من همش سعی میکرد چهار دست و پا بره ولی چون عضله هاش صعیف بودن همش صورتش ...

عزیزم زنده باشه گل دخترت 🤩

گفتم یهو مشکلی نداشته باشه 

عزیزم زنده باشه گل دخترت 🤩 گفتم یهو مشکلی نداشته باشه 

ممنون سلامت باشی!نه عزیزم پسرا کلا یکم تنبلن!انشالله سالم باشن دیر راه برن چه اشکال داره😉

ممنون سلامت باشی!نه عزیزم پسرا کلا یکم تنبلن!انشالله سالم باشن دیر راه برن چه اشکال داره😉

واقعا راست میگی پسرا همینطورن من دخترم ماشاالله همه کاراش رو خیلی زود انجام‌داد