2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده❓️

26 بازدید | 5 پست

من معمولا پی تعبیر خوابو نمیگیرم چون خوابایی که میبینم همش درمورد اتفاقایه که بهشون فکر میکنم میگم از ناخودآگاهم میاد

ولی این سری حس میکنم فرق میکنه کسی میدونه بیاد خوابمو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

من قبلا با یکی تو رابطه بودم ولی تموم شد یعنی خودم تمومش کردم ولی تقصیر اون بود

اینم بگم هنوز دوسش دارم

ما اون موقعا یه کتابی باهم میخوندیم دو سه فصل آخرشو من دیگه نخوندم باهاش ولی میدونستم کتابو تموم کرده خودش بهم گفت

خواب دیدم بعد چندماه دیدمش تا منو دید اون کتابه رو اورد بهش گفتم مگه تمومش نکرده بودی گفت نه نگهش داشتم باهم تمومش کنیم

تعبیرش چیه؟ممکنه بخواد برگرده؟

من قبلا با یکی تو رابطه بودم ولی تموم شد یعنی خودم تمومش کردم ولی تقصیر اون بوداینم بگم هنوز دوسش دا ...

این خواب نشون دهنده احساساتته نه حس اون 

ذهن تو دوست داره دوباره با اون فرد رابطه داشته باشی ولی این خوابی که دیدی دقیق نیست که بتونیم بفهمیم می‌خواد برگرده یا نه