2777
2789

سلام خانوم.من از وقتی یادمه زخم دهانه رحم داشتم.هی خوب میشدم دوباره ۲ماه بعد میرفتم دکتر باز ۱زخم کوچولو ایجاد شده بود...مدل سرویکس دهانه رحمم بیرون زدست.یعنی مشکلی نداره اینجور که گفتن فقط مدلش بیرون زدست.هر سری میرم دکتر واسم کرم واژینال.آزیترومایسین اینا مینویسه..واقعا دیگه نمیخوام آنتی بیوتیک مصرف کنم بدنمو داغون میکنه....طب سنتی شروع کردم.دیروز رفتم پیش دکتر همیوپاتی ببینم با سنتی جواب میگیرم...

خانوما واسه زخم دهانه رحم درمان خانگی وجود داره؟

اصلا زخم دهانه رحم ربطی به سیستم ایمنی بدن داره؟

من کرجم...میگم شاید دکترم خوب نیست که هی برمیگرده...خانومای کرجی ممنون میشم دکتر زنان خوب بهم معرفی کنید که تونسته باشید زخمتونو درمان کنید

سلام عزیزم

منم زخم رحم داشتم هم پماد استفاده کردم و هم عسل طبیعی

حتما عسل طبیعی بریز تو‌و اپلیکاتور بزار دخل رحمت و از جات بلند نشو و حتما زیرت ملحفه بزار 

تخم هویج فرنگی هم هست، سه روز اول پریودیت ناشتا دم کن و بخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من‌۱مدت عسل ریختم عفونت کردم...شما زخمت خوب شد؟

من زخمم به اندازه سکه ۵۰۰ تومنی بود( اونجوری که دکتر گفته بود)

یه مدت پماد و عسل و تخم هویج فرنگی استفاده کردم، رفتم معاینه گفت کمتر شده و می تونی اقدام به بارداری کنب

نمیشه کلا از بین بره؟؟ من حس بدی دارم وقتی میفهمم توم زخمه

از بین می‌ره

دکتر گفت که مال عفونت های که جمع شده

خواهرم ببخشید اینو میگم موقع نزدیکی همسرت به آل تش عسل بزنه

اینجوری رحمت پاک میشه

از بین می‌ره دکتر گفت که مال عفونت های که جمع شده خواهرم ببخشید اینو میگم موقع نزدیکی همسرت به آل ...

موچ میشه که بابا.نمیشه تو سکس..همسرم هم از این بد دلاست هیچی دیگه بهش بگم هی هی اه اه میکنه

آره عفونت های که جمع شده و بهش رسیدگی نشده چند وقت یه بار میری معاینه؟

2ماه ١بار

والا زود به زود هم میرم

من تو نزدیکی از آب دهن استفاده میکنم ممکنه عفونت از اون باشه؟

2ماه ١بار والا زود به زود هم میرم من تو نزدیکی از آب دهن استفاده میکنم ممکنه عفونت از اون باشه؟

فکر نکنم

توو خونه لباس زیر نپوش

و سعی کن خودتو خشک کنی 

دکتر بهم گفت روزی دو یا سه بار لباس زیر رو عوض کن بهش گفتم من توپ خونه نمی پوشم . گفت عالیه