2777
2789
عنوان

کرونا

200 بازدید | 23 پست

سلام 

من هفته پیش مجبورا سه روز رفتم شهرستان  همش تو خونه بودم فقط یبار یکی از خاله هام اومد دیدنم که با فاصله نشسته بودیم تو فضای باز 

جمعه برگشتم مشکلی نداشتم 

سشنبه  ببخشیدا بالا اوردم (باردارم و چند ماه هست که ویارم تموم شده )

بعد فرداش گیج بودم و همش خوابم میومد 

دیروز هم مثل وقتایی بودم که سرما میخورم 

گلو درد سرفه تب ندارم 

فقط کسل هستم و ابریزش بینی دارم (اونم کم )

به خاطر باردار بودنم هم نمیتونم دارو مصرف کنم 

از طرفی هم از دیروز فکر میکنم کرونا گرفتم 

اینا علایم کرونا هستش؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
ممکنه... باید بررسی بشید

یعنی برم دکتر 

میترسم 

اگه کرونا باشه چی؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه... باید بررسی بشید

اونجا خیلی گرم بود وقتی برگشتم خکنه رفتم دوش گرفتم بعد چند ساعتی پای کولر نشسته بودم ممکن هست سرما خورده باشم؟

نه آبریزش بینی شامل کرونا نیست احتمال حساسیت گرفتید بالا آوردم شاید یا مسموم شده باشید یا گرما زده

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
نه آبریزش بینی شامل کرونا نیست احتمال حساسیت گرفتید بالا آوردم شاید یا مسموم شده باشید یا گرما زده

من ابریزش بینی هم دارم و تستم مثبت شده. انقدر علایم از یه نفر به یکی دیگه متفاوته همه چی رو میشه به کرونا ربط داد

حساسیت رو تو این فصل هرساله داشتم 

الان به خاطر بارداری و کرونا خیلی میترسم

یعنی برم دکتر  میترسم  اگه کرونا باشه چی؟

خب باشه...ترس نداره...مگه ‌من گرفتم ، خوب نشدم ....؟؟؟

ترس از کرونا نباید مانعت بشه که پیگیر درمانت نشی....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
من ابریزش بینی هم دارم و تستم مثبت شده. انقدر علایم از یه نفر به یکی دیگه متفاوته همه چی رو میشه به ...

تنها ای ریزش بینی داری تست مثبت شده یا همراه با علائم دیگه تست خون دارید یا حلق ک 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
حساسیت رو تو این فصل هرساله داشتم  الان به خاطر بارداری و کرونا خیلی میترسم

خب نگران نباش چون کرونا تنها یه علائم نداره 

تنها ای ریزش بینی داری تست مثبت شده یا همراه با علائم دیگه تست خون دارید یا حلق ک 

نه یه عالمه علایم دارم اما بویاییم رو از دست ندادم و ابریزش دارم

تست گلو و بینی جفتشو دادم هردوش مثبت شده

تنفستم مشکل پیدا کرد یا علایمت خفیف بود؟

انشالله هر چه زودتر خوب بشی من خودم اسهال واستفراغ شکم درد شدید گرفتم که تست دادم گوارشی هست ریویه نیست