2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ما این مشکلو داشت دکتر گفته بود باید عمل کنی ولی خانمش اجازه نداد و بردش پیش یه دکتر فوق تخصص غدد. اون دکتر براش ید رادیواکتیو تجویز کرد. خوراکی بود و باید به بیمارستان مراجعه بشه و اونجا میدن تا خورده بشه. یه مدتم فکر کنم دوهفته نباید به بچه ها و خانمهای باردار نزدیک میشد و کلا نباید به هیچکس زیاد نزدیک میشد. در واقع به همین سادگی همون نتیجه ی عمل بدست میاد و مقداری از بافت تیروئید یا همون ندولها از بین میرن. البته به دوز مورد نیاز ید بستگی داره بیشتر باشه تزریق میکنن. اون دیگه به نظر پزشک بستگی داره

اندازه تیرویید لپ چپ و راستتون کوچیک بود؟یا متوسط

لوپ چپم عادیه ولی راست یه ندول چند میلیمتری هست حالا نمونه دادم منتظر جوابشم گفتن باید عمل شم

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

اصصصصلا عجولانه تصمیم نگیر تیرویید خیلی مهمه  حتما قبلش با چند نفر پزشک فوق تخصص غدد خوب مشورت ...

یعنی عزیزم عملشم خطر داره؟

یکی از اقوام ما این مشکلو داشت دکتر گفته بود باید عمل کنی ولی خانمش اجازه نداد و بردش پیش یه دکتر فو ...

عزیزم دختر خاله منم توی سونوش نوشته تعدادی نودول کوچک این به نظرت عمل داره؟

عزیزم دختر خاله منم توی سونوش نوشته تعدادی نودول کوچک این به نظرت عمل داره؟

دکترش چی گفته؟عزیزم من بهم گفتن تو نمونه برداری مشخص میشه چطوره