2777
2789
عنوان

تا حالا شده با مادرتون دعواتون بشه

279 بازدید | 20 پست

از وقتی کرونای لعنتی اومده کلا کله خانواده با من ور افتادن میگن چرا از عمه خاله دایی عمو دوری میکنی,من هرچی میگم گوش نمیدن دوستندارم تو جمع باشم بخاطر بچم همش تفو لعنتم میکنن دیروز یه دعوایی باهام گرفت دلم شکسته انگار نفسم بالا نمیاد از زندگی سیرم میکنه حرفامو جوره دیگه برداشت میکنه خاهرم ک ۹سال ازم کوچیکتر به خودش اجازه مید۶ سرم داد بکشه همش منو نسبت میده به خالم ک مثلا ادم به دورم لیاقت ندارم چرا گاهی حرف حالی کردن به یکی اونم مادرت باید انقدر رنج اور باشه انقدر جیغو داد زد ک حرفاش مدام تو سرم میچرخه من نمیدونم الان چیکار کنم بهش زنگ بزنم حرف بزنم چند روز زنگ نزنم اصلا دیگه رد دادم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

وای خدا چرا انقدر سطح درکشون پایینه😨

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چرا انقدر سطح درکشون پایینه😨

خیلی به من میگن ادم به دور وحشی گاهی شنیدم ک میگن بیمار روحیم ولی گذشتم چیزی نگفتم 

من سر موضوع قرنطینه واقعا با خانوادم مشکلی ندارم. ن خانواده خودم ن شوهرم. حتی اونا بخاطر من خونم نمیان

ولی با مامانم دعوا شده تا حالا. چون همین الان تو این کرونا میخاد پاشه بره تهران با قطار خ خاهرم

اووووو تا دلت بخواد اما بیشتر سر این بوده من دلم هله هوله میخواد مامانم بهداشتیه

مامانم کلا دوستاشو به بچه هاش ترجیح میده خدا ازم به دل نگیره ولی من از نظر احساسی به مادرشوهرم بیشتر پناه میبرم درکم میکنه محبت میکنه

خیلی به من میگن ادم به دور وحشی گاهی شنیدم ک میگن بیمار روحیم ولی گذشتم چیزی نگفتم 

خدا بهت صبر بده واقعا عزیزم

اما کار درستو شما میکنی❤️

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
مامانم کلا دوستاشو به بچه هاش ترجیح میده خدا ازم به دل نگیره ولی من از نظر احساسی به مادرشوهرم بیشتر ...

تو هم رابطتتو کمتر کن تا بیشتر بهت فک  کنه بعضی مادرا اینجورین باید بری مشاور بهت راهکار اساسی میده

منم با مامانم بحث میکنم .

مامانم یه زن ساده هستش و دنبال شهرته . اینکه مردم بگن فلانی به به و چه چه و...

ولی برای من فامیل و مردم کوچکترین اهمیتی ندارن .

مثلا خیر هستش  

هر کاری از دستش برمیاد برای دیگران انجام میده .

ولی میدونم همش به خاطر اینه شهرتشو ببره بالا در بین مردم .

میخواست به خاطر حرف مردم برای من سیسمونی زیاد بخره و تالار بگیره و.... نذاشتم . البته دیگه کرونا هستش الان .

منم با خودم میگم از سن 17 تا 28 سالگزم زندگی نکردم 

دستت در کار خیر بود . کاری برای من که دخترتم انجام میدادی . 

پول میدادی میرفتم کلاسای کنکور و تست 

پول میدادی میرفتم دانشگاه ازاد 

پول میدادی و..... 

ولی روزی هزاربار خدارو شکر میکنم یه ذره هم اخلاق و رفتارم به مامانم نکشیده. 

اولویت اول زندگیم همسرمه . نه مردم .

اولویت اول زندگیم راضی بودن همسرمه و در اینده ان شالله بچم . نه حرف و شهرت و ...مردم .

😧😧😥😥😥

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
با مادرتم قطع رابطه کن و بشین زندگیتو بکن به کسی ربطی نداره تو با کی رفت و آمد داری با کی نداری

چطوری اخه نمیتونم ک باهاش حرف نزنم بخدا اشکام میریزه همش 

مامانم کلا دوستاشو به بچه هاش ترجیح میده خدا ازم به دل نگیره ولی من از نظر احساسی به مادرشوهرم بیشتر ...

شما اینقدر به خودت عذاب وجدان نده رفتار مادرت غلطه و داره روی جون خودش و بقیه قمار میکنه و شما روهم با عذاب وجدان دادن کنترل میکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست