2777
2789
عنوان

نظربدین ی دوراهی سخت

256 بازدید | 22 پست

اگه جای من بودین کدومو انتخاب میکردین باهاش باشین؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
باکسی ک خیلی دوسش دارم و یذره اخمو یذره زودعصبی میشه قدبلندوجذابه
5
35%
باکسی ک اون خیلی دوسم داره خیلی علاقع بهش ندارم مهربونه قدشم ۱۷۰
9
64%
دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

قد خودت چنده؟ 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد فاکتور مهمی نیست  تشابه اخلاق و سطح فکر و تشابه فرهنگ خانوادگی و سطح مالی و تحصیلات و تشابه ...

اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم

قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو این مملکت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو ای ...

یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره

اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم

ببین عزیزم من دارم با تحربه زندگی مشترک بهت میگم ،،قد اصلااااااا  مهم نیست

شما در هر لحظه با اخلاق و شعور و فرهنگ همسرت مواجه هستی نه با قد و ظاهرش

یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره

عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده‌.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده‌.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره

کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره

قد برات مهم تره یا اخلاق؟؟؟

قدالان مهم نی اونقد الان بین کسی گیر کردم ک یکی همه جیش خوبه زیاد علاقه ندارم بهش اون یکی ام کلا خیلی دوسش دارم

کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره

باید منطقی تصمیمی بگیری.فقط خودت