2777
2789
عنوان

مهریه

187 بازدید | 14 پست

مهریه من ۲۱۴ تاسکه اس شوهرم میگه من خیلی را ها بلدم بپیچونم رفیقام همه تو این راه بودن دیگه یاد گرفتم بعدشم دولت ۱۰۰۰ تا هم سکه باشه ۱۱۴ تا فقط میگه باید بدی

شوهرت چی داره خونه ماشین  زمین 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ریال اخر سکه های مهریه رو باید بده ۱۱۴ تا کجا بوده

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

خب تو میتونی اموالشو توقیف کنی جهت مهریه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
والا هیچی فقط یه ماشین داره امروز دعوا کردیم منو زد بعدش گفت ناراحتی برو خونه بابات بعد حرف طلاق اند ...

اگه چیزی نداشته باشه اره همون ۱۱۴ تاش 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
میگه من راه هایی بلدم یک ریالم بهت نمیدم فقط ابروت میره

مهریه حق زنه ۱۱۴تارو که باید بده اموال دیگه ایی داشته باشه حتی اگه طی یه سال اینده سندی زده باشه به نام بقیه رو هم وکیل پیگیری میکنه جهت مهریه معرفی میکنه

یه وکیل خوب بگیر

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
مهریه حق زنه ۱۱۴تارو که باید بده اموال دیگه ایی داشته باشه حتی اگه طی یه سال اینده سندی زده باشه به ...

۷ ساله دارم باهاش زندگی میکنم یک بار اسم مهریه رو نیاوردم خودش امروز گفت ناراحتی طلاق میدم مهریم انقد راه ها بلدم بپیچونم من خیلی زرنگ تر از این حرفام