2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنیم داشته باشیم هرچند پسرم خیلی شلوغ می‌کنه ولی شبها زود میخوابونمش

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

واحد روبه رویی زندگی واسه ما نزاشته یه بار شوهرم گفت لطفا در واحد رو ارم ببندین دیگه جوری میکوبه درو از خواب میپریم حتی ۲ شب ۳ بار رفتیم به صاحب خونش گفتیم ولی هیچی دیگه من کلا استرس دارم اینا هستن 

عاشقتم بابا

منو شوهرم که تازه ازدواج کردیم صدامون درنمیاد ولی واحد بغلی بعضی وقتا دورهمی داره صدای موزیکو خندشون میاد مه من مشکلی ندارم 

طبقه بالایی هم پسرش زلزله بود یبار اعتراض کردیم که نصفه شب اینقدر نپره مارو خورد که خوشبختانه انگار ازینجا رفتن

ولی در کل ساختمون آرومه مدیرمون خیلی پیگیره مسائل هست

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️