2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟

517 بازدید | 44 پست

من مادر ندارم  که  واسم جهیزیه اماده کنه  خودم میخوام  دست به کار شم  اما انچنان  سلیقه تو وسایل خونه ندارم  و  نمیدونم چیا بخرم   ممنون میشم راهنماییم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگارو و  ظرف و ظروف خوب بخر لوازم برقی اضافه نخر رنگ هاشم با خم بخونه دیگه همه چی کلا شلوغ نکن با کیفیت باشه کمتر باشه بهتره تا برعکسش

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

تو واتساپ پیامم بده یه گروهی هست تمام وسایل حتی طلا و قرعه پولی داره.من خودم ازش اقساطی یه النگو وکتری و قوری.پتو خریدم و واقعا هم راضیم

09035110260

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

منم تقریبا ۹۰ درصد جهیزیمو خودم انتخاب کردم خریدم کسی نظر نداد

البته پولشو بقیه دادن ها 

ولی انتخابش با خودم بود جاهایی که نظر میخواستم کسی نبود نظر بده هوووووف 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

گاز یخچال و لباس شویی و مبلمان و سرویس خواب مهمترین چیزه بخر .بقیش خرده ریز مثل قابلمه .سرویس چینی .قاشق چنگال .کتری قوری سماور .پلاسکو .و لحاف دشک و پتو و ...

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 

اول بزرگ و ضروریا رو بخر، بعدش وسایل آشپزخونه کوچیک، بعدش چیزای دیگه، تو اینترنت بزنی لیست جهیزیه همه هستن ب سلیقه و استفاده خودت ازشون حذف کن و اولویت بندی کن