2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاز یخچال و لباس شویی و مبلمان و سرویس خواب مهمترین چیزه بخر .بقیش خرده ریز مثل قابلمه .سرویس چینی . ...

یخچال و  تی وی و سرویس خواب و یه فرش و کولر و  گاهی مبلمان بر عهده  داماده تو  شهر ما 

سلیقه نداری که تو میخوای زندگی کنی  و سلیقه هر کس متفاونه و چیزی به عنوان زشت نداریم نظر بقیه ر ...

متوجه  حرفتون  نشدم  

اخه  تا حالا خرید وسایل  نکردم   تو این زمینه  نمیدونم  چی بخرم 

مثلا سه چهار تاپتو از اين ژله اي ها بخر ي دو نفره دوتا تك نفر

دوتا تشك مهمون،ي تشك تخت. چهارتا بالشت ٥ تا ملافه

اينا كالاي خواب

اشپز خونه ي دست ايروپال بخر،ي دست چيني،چند تا بشقاب برنج و خورشت  دم دستي تك مثلا

ي شش تايي قاشق

ي جعبه هم قاشق چنگال لازم داري

ي سرويس بذيرايي( قندون،بشقاب،شيريني و ميوه خوري،شكلات خوري)اينو بلور بخر

اينجوري كلي خريد كن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
متوجه  حرفتون  نشدم   اخه  تا حالا خرید وسایل  نکردم   تو این زم ...

هر چي خواستي بخري بيشتر به كيفيت بها بده و سعي كن جز وسايل برقي ،بيشتر ايراني بخري كه برات مناسب در بياد كيفيتش خوبه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یخچال

لباسشویی

گاز

چرخ گوشت

آب مرکبات گیر و این چیزاتو چندکاره بگیری بصرفه تره

گوشت کوب و همزن

دوتا سرویس ظرف واسه پذیرایی ،

یه سرویس هم برای استفاده روزانه ت

سرویس قاشق و خوردو ریزایی که تو آشپزخونه نیازه 

یه سرویس قابلمه دم دستی و یه سرویس با مارک خوب برای وقتی مهمون میاد به همراه زودپز

مبل و سرویس خواب

فرش و تی وی و سرویس چوب بوفه یا کنسول و جاکفشی

ساعت

اگه بوفه خریدی یه سرویس کریستال هم میخوای ...

همینا رو یادم اومد ، ذهنم قد نمیده ...

البته ماشین ظرفشویی رو برات فاکتور گرفتم اگه هزینشو داری بخر ...

برقیاتم زیاد وارد جزئیات نشدم چون خیلیاشون هیییچ کاربردی تا مدت ها برات نداره .... باز به انتخاب خودته ...

اول زندگی زیاد ریخت و پاش نکن گلم ، یه مقدارشم بذار که شوهرت کار کنه باهم برای خونتون بخرین ...

خوبه بازم ، کسی نیست باهات باشه کمکت کنه ؟ 

راستش  هیچ کس  از فامیل و دوست  خیر منو نمیخوان  و یه جورایی  حسودی میکنن  برای همین  نمیخوام کمک  بگیرم  ازشون 

اول لیست جهیزیه رو از نت سرچ کن بر اساس اون چیزایی که فک میکنی لازمته رو بنویس بعد اولویت بندی کن

اول برقیا بعد ظروف بعد تشکو بالشو چیزای دکوری

بعداز این باید بودجتو تعیین کنیو درمورد مارکها تحقیق کنی تو سایت نوعروس میتونی سرچ‌کنی خیلی درمورد مارکها صحبت شه کارت راحت میشه

بعدشم میری بازار از همه جا قیمت میگیری هرجا کمتر بود خریدتو میکنی بعدم از لیست خط میخوره

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️