2777
2789
عنوان

غذای کودک و مکمل

113 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

شما در طول روز چند وعده غذا به کوچولوهاتون میدین و اینکه مثلا توی یکروز چه غذاهایی براش درست میکنید.منظورم بچه های ۳ تا۵ سالس.و اینکه مکمل هم میدین؟شیر چند لیوان؟

من همون ۳وعده خودمون میدم و اگرم گرسنه شد بیشتر اضافه ظهر رو بهش میدم و میوه ها و خرما و انجیر.ولی احساس میکنم کمکاری میکنم و باید غیر ۳وعده براش جدا چیزای دیگه ایم درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کیک درست میکنم  چهار مغز  پودر سنجد دخترم خیلی دوست داره  کنجد با شیره انگور ...

آها پس غذا نمیدی؟بخاطر رشد کمش نگرانم و اینکه کم غذاست.هنوز مقدار غذای ظهرش یه کاسه هستش

آها پس غذا نمیدی؟بخاطر رشد کمش نگرانم و اینکه کم غذاست.هنوز مقدار غذای ظهرش یه کاسه هستش

دختر منم زیاد نمیخوره 

ولی میانوعده مقوی بهش میدم 

رشد کم بخاطر خواب هم هستش 

شب اگر دیر میخوابه واسه اونه 

تو عید که خونه بودیم من بیخیال تایم خواب دخترم شدم تو دو ماه حتی یه سانتم رشد نکرد

همون 10 و نیم  غذاشو بزار خودش بخوره اینطوری خیلی تاثیر بهتری تو اشتهاش داره  البته دختر ...

اکثرا نیدارم خودش بخوره و چون کم میخوره زودم گرسنش میشه و دیگه از عذاش نمیخوره و میره میوه میخوره یا شربت میخواد و الان تصمیم گرفتم مثل ۲ سالگیش خودم بهش بدم تا کانل بخوره چون اونجوری خودشو فقط با میوه میخواد سیر کنه.اگر رشدش خوب بود مشکل نداشتم

چه ورزشی؟ نرمش؟

از دو سالگی باله میرفت که با کرونا تعطیل شد و تو خونه باهاش کار میکنم 

کیک بوکسینگم میره که الان کلاساشون تو تو پارک تو هوای آزاد تشکیل میده

شما میتونی تو خونه باهاش نرمش کار کنی