شما در طول روز چند وعده غذا به کوچولوهاتون میدین و اینکه مثلا توی یکروز چه غذاهایی براش درست میکنید.منظورم بچه های ۳ تا۵ سالس.و اینکه مکمل هم میدین؟شیر چند لیوان؟
من همون ۳وعده خودمون میدم و اگرم گرسنه شد بیشتر اضافه ظهر رو بهش میدم و میوه ها و خرما و انجیر.ولی احساس میکنم کمکاری میکنم و باید غیر ۳وعده براش جدا چیزای دیگه ایم درست کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون 10 و نیم غذاشو بزار خودش بخوره اینطوری خیلی تاثیر بهتری تو اشتهاش داره البته دختر ...
اکثرا نیدارم خودش بخوره و چون کم میخوره زودم گرسنش میشه و دیگه از عذاش نمیخوره و میره میوه میخوره یا شربت میخواد و الان تصمیم گرفتم مثل ۲ سالگیش خودم بهش بدم تا کانل بخوره چون اونجوری خودشو فقط با میوه میخواد سیر کنه.اگر رشدش خوب بود مشکل نداشتم