بیست روز بعد,البته میخواستم چهل روز بمونم خواهرم مریض شد ترسیدم رفتم خونم
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همش میترسم بچه رو بندازم یا گریه کنه نشنوم یا نتونم ساکتش کنم
سخته ولی مراقبش باش دیگه چاره ای نیس,اگه مادرت میتونه روزی چند ساعت بیاد پیشت
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
من ۲۰ روز خونه مادرشوهرم موندم بعدشم مادر شوهرم جوابم کرد وگرنه جرات تنها شدن با یه بچه کوچیک رو ندا ...
یعنی چی جواب کرد,گفت برو خونه ات؟؟؟
آره 😂😂گفت ناراحت نشو ولی وقتشه بری بچه داری یاد بگیری مامانم هم خونشون یه شهر دیگس 😣بعد بهم گفت برو تو حموم کهنه های بچه رو بشور اگه تونستی یعنی وقتشه بری منم رفتم مینی واش پسرمو که با خودم آورده بودم روشن کردم همه رو شستم اومدم بیرون گفت پس دیگه باید بری قشنگ جوابم کرد انقدر گریه کردم میترسیدم از بچه داری
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آره 😂😂گفت ناراحت نشو ولی وقتشه بری بچه داری یاد بگیری مامانم هم خونشون یه شهر دیگس 😣بعد بهم گفت ب ...
این که خواسته مستقلت کنه خوب بوده,وگرنه تا الان اونجا بودی و میترسیدی برگردی,ولی لحنش فک کنم خوب نبوده
این که خواسته مستقلت کنه خوب بوده,وگرنه تا الان اونجا بودی و میترسیدی برگردی,ولی لحنش فک کنم خوب نبو ...
آره بنده خدا ۲۰ روز نذاشت دست به سیاه و سفید بزنم لحنش هم همینجوری بود که گفتم😁😁 ولی اول و آخرش باید میرفتم ولی به خودم قبولوندم باید مستقل باشم و زود راه افتادم 🤗
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آره عزیزم اصلا نگران نباش فقط یه قانون مهم بهت بگم وقتی بچه خوابه نچسب به کار خونه خودتم همراهش بخواب و استراحت کن که کم نیاری چون بچه داری وقت و انرژی زیادی رو میطلبه یه مدت بی خیال کارای غیر ضروری خونه شو