2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم    ایشالااااا...خدارو شکر

واقعا معجزه بود من ۹ سالم بیشتر نبود یه اتفاقی افتاد گفتم دیگه تموم شد دیگه نیست خدا همه پدر مادرارو حفظ کنه

خدا برای هیچ کس اینو پیش نیاره انشاءالله

خدایا شکرت ...  
 اگه میشه دعا کنید من هم معجزه خدا رو ببینم چون زندگیم داره از هم میپاشه و روزهای خیلی سختی رو ...

من هم همین وضعیتم امیدوارم به بهترین شکل همه مشکلاتتون برطرف شه بیاین اینجا پیام بزارین مام خوشحال شیم

من هم همین وضعیتم امیدوارم به بهترین شکل همه مشکلاتتون برطرف شه بیاین اینجا پیام بزارین مام خوشحال ش ...

عزیزم ممنونم بخاطر دعای قشنگتون....

الهی که انعکاس دعای خیرتون روشنایی بخش زندگیتون شه....

انشالله دل هممون از رحمت الهی شاد شه‌...

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
معجزه زندگی..  استخدام شدنم توی کار خوب و بعدشم رسمی شدم امشب خیلی ناراحت بودم ماشین خوب گیرم ...

خوش به حالت .

کاش منم معجزه ه کار خوب و ماشین بخرم .ارزومه اینا .حتی بیشتر از ازدواج کردن ☺دعا کن معجزه بشه

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

@parvaresheafk

یکی آشنایی با این دوره معجزه ساز این کانال

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

یکی هم قبل این بود که کمکم کرد این دوره رو یاد بگیرم

همیشه از خدا یه پشتیبان یه حمایتگر عاطفی و احساسی میخواستم که مثل یه مادر برام باشه (چون زیاد با مادرم خودم رابطم خوب نیست) آخراش خیلی ناراحت بودم  چون فشار خانواده و زندگی خیلی اذیت میکرد تا مرز خودکشی 

با خودم فکر میکردم چنین چیزی امکان نداره که آدمی بیاد به آدم مثل بچه خودش مهربونی کنه اما بعد یه مدت واقعا اتفاق افتاد💗

اون مادری که میخواستم تو خوابم اومد و منو بغل کرد(دخترعمم بزرگم بود که یه زمانی میرفتیم شهرستان خونه اونا به خاطر دخترش جدا از مامان و بابام میموندم و واقعا دوستش داشتم و آدم مهمون نوازی بود)

زیاد جدی نگرفتم همین فرداش خونه عموم دعوت شدیم و واقعا اون صحنه تکرار شد و منو تو بغل کرد و آرومم کرد

بعدا ازش پرسیدم اونم دقیقا یه چیزی مثل همینو برام تعریف کرد دقیقا همون خواب هم دیده بود

از اون موقع خیلی باهام چت میکنیم و اون واقعا منو دختر واقعی خودش میدونه و منو دوست داره و رابطه واقعا عالی داریم💗💗💗

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸