از یک رابطه سه ساله اومدم بیرون.انواع و اقسام اذیت هارو تجربه کردم تو این چندسال.چشم چرونی خیانت دعوا جلوی بقیه بد دهنی بی اهمیت شدنم موقع قهر و دعوا و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد.این اقا خیلی منو ازار داد هیچوقت بابت کار اشتباهش ازم معذرت نخواست و سعی نکرد چیزیو از دلم دراره.و جالب تر اینکه همیشه منو مقصر جلوه میداد و بم عذاب وژدان میداد طوری که همیشه من عذرخواهی میکردم و از دلش در میوردم همیشه ادعا میکرد که عاشقمه و بدون من نمیتونه زندگی کنه.تا دعوای اخرمون که دیگه من چون خیلی فشار روم بود خودمو ریختم بیرون و همه چیو گفتم و بعد هم قهر کردم به این امید که اینبار اون میاد سراغم و سعی میکنه رفتاراشو بهتر کنه و کمتر اذیتم کنه.ولی انگار نه انگار روزها گذشت و اون هیچکاری نکرد تا اینکه من دوباره دلم طاقت نیورد و کلی پیام بش دادم و اون تنها حرفش این بود که ما همو اذیت میکنیم خدافظ .واقعا به هم ریختم و حالم خوب نیست دلم نمیخواد دیگه بش پیام بدم باید چیکار کنم که فراموش ش کنم گاهی دلم خالی میشه و ساعت ها گریه میکنم .
خداروشکر.میدونم بی حکمت نیست هیچ کدوم این اتفاقات و سختی ها ولی بازم سخته چون این ادم خوب بلد بود من ...
خب حق داری
من بهت حق میدم خیلی سخته واقعا چون آدم وقتی با یکی رابطه داره اون میشه همه چیزش میشه معنی زندگیش همش منتظر اون بیاد اون باشه اون یه چیزی بگه اون تایید کنه اون دوست داشته باشه وخودت ازیاد میری جای خالیش میمونه برات درد داره واقعا خیلیم زیاد...اما زمان باعث میشه دردش کمتر شه کمتروکمتر تا اینکه دیگه یروز تموم میشه برات
اینکارارو میکنم حتما ممنونم.ولی متاسفانه شمارشو حفظم یهو میزنه به سرم پیام میدمم و خودمو کوچیک میکنم ...
پس عزیزم سعی کن وقتی خواستی پیام بدی یهو خودتو به کاری که طول بکشه مشغول کنی تا یادت بره دوباره یادت اومد همین کارو کن البته میدونم که در حین انجام اون کار هم باز یادت هست سخته ولی شدنیه موفق میشی گلم