2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
اره واقعایکی از دلایلی که اومدم بیرون از رابطه همین بود.ولی خیلی سخت میگذره حس میکنم نمیتونم تحمل کن ...

میتونی خوبشم میتونی 

چرا خودت رو ضعیف نشون میدی خودتو سرگرم کن

چیزایی که یه دکتر روانشناس بم گفته بود تمام عکسارو پاک کن شمارشم پاک کن طوری که بخوای پیام بدی اصلا ...

اینکارارو میکنم حتما ممنونم.ولی متاسفانه شمارشو حفظم یهو میزنه به سرم پیام میدمم و خودمو کوچیک میکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همیشه تو رفتی سمتش بدعادت شده حالا هم اگه یه مدت به حال خودش بذاریش مطمئن باش خودش میاد سراغت. ...

اگه بتونم که عالی ه مشکلم اینه که خیلی وابسته شدم وخیلی سخت میگذره.یه موقع هایی کم میارم

دل کندن خیلیییی سخته.. فراموش کردنم خیلی سخته... من اینارو کشیدم..... ولی به فکر ایندت باش.. خدا کمک ...

بله واقعا سخته .من هم واقعا در مقابل این ادمضعیف بودم.همیشه بار همه چی رودوشم بود اخرم من ادم بد بودم.ممنونم  

خداروشکر.میدونم بی حکمت نیست هیچ کدوم این اتفاقات و سختی ها ولی بازم سخته چون این ادم خوب بلد بود من ...

خب حق داری 

من بهت حق میدم خیلی سخته واقعا چون آدم وقتی با یکی رابطه داره اون میشه همه چیزش میشه معنی زندگیش همش منتظر اون بیاد اون باشه اون یه چیزی بگه اون تایید کنه اون دوست داشته باشه وخودت ازیاد میری جای خالیش میمونه برات درد داره واقعا خیلیم زیاد...اما زمان باعث میشه دردش کمتر شه کمتروکمتر تا اینکه دیگه یروز تموم میشه برات 

به خودت فقط زمان بده 

خدایا دوست دارم
اینکارارو میکنم حتما ممنونم.ولی متاسفانه شمارشو حفظم یهو میزنه به سرم پیام میدمم و خودمو کوچیک میکنم ...

پس عزیزم سعی کن وقتی خواستی پیام بدی یهو خودتو به کاری که طول بکشه مشغول کنی تا یادت بره دوباره یادت اومد  همین کارو کن البته میدونم که در حین انجام اون کار هم باز یادت هست سخته ولی شدنیه موفق میشی گلم

خب حق داری  من بهت حق میدم خیلی سخته واقعا چون آدم وقتی با یکی رابطه داره اون میشه همه چیزش می ...

دقیقااااا.احساس میکنم سختترین روزای زندگیم دارن میگذرن ولی اون اصلا براش مهم نبود ونیست فک میکردم زمان بگذره دلتنگم میشه ولی دل برید کلا دل مم شیکست.امیدوارم تموم بشه .ممنونم