2777
2789
 مرسی که امیدوارم کردی واقعا نگران بودم

ببین اگه بری تو اقدام و پریودیت هیچ عوض نشه و مثل قبل منظم باشه اونموقع باید نگران باشی 

وقتی عقب جلو بندازی یعنی رحمت یه تکونی ب خودش داده و داره آماده میشه 

این برات سرچ کردم. بازم خودت سرچ کن https://niniplus.com/post/3939-تاخیر-پریود-و-آمادگی-رحم-برای-ب ...

مرسی عزیزم😍😘

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه چون بدنت داره خودشو برای بارداری اماده میکنه.من دفعه اول ۲۰ روز عقب انداختم.سری های بعدهم نام ...

بعضی دوستان معتقدن که ربطی نداره به امادگی رحم و از استرس هست شما که تجربه داشتی نظرت چیه؟

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
بعضی دوستان معتقدن که ربطی نداره به امادگی رحم و از استرس هست شما که تجربه داشتی نظرت چیه؟

قطعا استرس بی تاثیر نیست.همین که مدام داری بهش فکر میکنی وباخودت درگیری که ایاباردارم یانه باعث بهم ریختگی هورمونات میشه

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
ببین اگه بری تو اقدام و پریودیت هیچ عوض نشه و مثل قبل منظم باشه اونموقع باید نگران باشی  وقتی ...

ممنونم عزیزم خیلی کلافه بودم کم مونده بود گریه ام بگیره .امیدوارم یا خونسرد بشم یا ماه بعد بارداری اتفاق بیفته خیلی از انتظار عصبی میشم 

ببین طبیعیه، چند ماه میندازی عقب بعد ممکنه بندازی جلو، جلو ک انداختی همون ماه یا ماه بعدش بارداری&nb ...

عزیزم من این ماه اقدام بودم ولی پری جلو افتاد یعنی ممکنه بارداربشم

اصلا من امکان نداشت پریودم جلوبیفته؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ممنونم ، انشالله قسمت شما بله منم ماه قبل که ماه اول اقدامم بود چند روز عقب افتاد و این ماه شکر ...

خدا رو شکر ان شالله نی نی شما سالم و به راحتی به وقتش بدنیا بیاد .برای منم دعا کنید 

عزیزم من این ماه اقدام بودم ولی پری جلو افتاد یعنی ممکنه بارداربشم اصلا من امکان نداشت پریودم جلوبی ...

ممکنه 

هرکس یه بدنی داره 

مثلا آبجی من الان سه تا بچه داره 

رو هر سه تا شیش ماه اقدام داشت 

سه ماه اول همیشه عقب مینداخت 

سه ماه دوم رو جلو مینداخت و باردار میشد 

ولی اصولا اگه پری جلو بیافته،یعنی تخمدان ها فعال تر شدن و شانس بارداری خیلی بالاتره 

واسه منم دو ماه قبل بارداری نامنظم شد. ماه بعدش باردار شدم. منم 4 ماه اقدام بودم

وای چه خوب پیامهاتون خیلی امیدوارم کرد دوستان . امیدوارم و از ته دل آرزو میکنم همیشه دلتون شاد و تنتون سالم باشه

خدا رو شکر ان شالله نی نی شما سالم و به راحتی به وقتش بدنیا بیاد .برای منم دعا کنید 

انشاالله ک خدادامنتو ب اولادصالح سبزکنه آمییییین🙏

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین