2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رژیمم ورزشم میکنم اما شکمم بعد دوتا سزارین خیلی شل شده درست نمیشه هیجوره گفتم شاید این دستگاهها ...

سلوليت دارين؟

مامان من دستگاه ال پي جي رفت رو شكمش خوب جواب داد

سلوليتش رفت و تا حدي سفت شد

سلوليت دارين؟ مامان من دستگاه ال پي جي رفت رو شكمش خوب جواب داد سلوليتش رفت و تا حدي سفت شد

عزیزم شکمم تخت نیست و شل هستش بعد زایمان اینجوری شدم

مامانتون کجا رفتن و چقد جواب گرفتن بعنی کاملا صاف شد شکمشون

عزیزم شکمم تخت نیست و شل هستش بعد زایمان اینجوری شدم مامانتون کجا رفتن و چقد جواب گرفتن بعنی کاملا ...

نه كامل بگم تخت شد ،اما خيليييي بهتر شد و سفت شد. مامان منم دوتا سزارين داشته.

مامانم تو باشگاه ميرفت دستگاهشو داشتن

شما شهر خودت سرچ كن باشگاهاي بزرگ دارن مطب دكترا هم دارن

منم انجام دادم دستگاه لاغری ، بعد زایمان شکمم شل بود ، حالت تیز پیدا کرده بود سر دلم، شلوار میپوشیدم یه چیز قلمبه روی دلم میزد بیرون خیلی اعصاب خرد کن بود ، من رفتم مطب یه خانم دکتر متخصص تغذیه انجام دادم ، خیلی فرمش خوب شد هم سفت شد هم اون حالت قلمبگیش از بین رفت، من راضیم از دستگاهی که برام انجام دادن