2777
2789
عنوان

اولین مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی با گوشت درست کن

به نظرم چون دفعه اوله اینارو درست کن👇

سوپ

میرزاقاسمی یا کشک بادمجون 

ته چین

فسنجون یا قرمه سبزی یا قیمه ( فسنجونش با گوشت باشه چون ته چین مرغ داره. بین این سه تا فسنجون بهتره برای اولین بار)

برای دسر هم یه نوع ژله با تیرامیسو. هردوس هم خیلی سادس سریع درست میشه. ترامیسو من یه مدل درست می کنم اگه خواستی بهت بگم

اول از همه از الان نمیخواد چند مدل درس کنی اما اگر خواستی خب قیمه بده با زرشک پلو ..کشک بادمجون پیش خوراک..ژله و میوه لایه بعد کاسترد یا کارامل  سالاد ..ترشی  سبزی خوردن .. میتونی ب جا کشک بادمجون میرزاقاسمی یا سالاد ماکارونی بذاری یا سوپ جو و قارچ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فسنجون

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیز خدا خیرت بده این حلزونی چی بود؟ 

سینه مرغو نازک و به درازا برش میزنی بعد تو بهش زعفرون و ابلیمو و پیاز و نمک میزنی مزه دار که شد رول کن بزن به سیخ چوبی و تو ماهیتابه با کره سرخ کن همین خیلی راحت و با کلاسه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
عزیز این تیرامیسو رو بگو بلد نیستم  غذاهایی که بلد نیستم میترسم بار اول بد شه

سوپ و ته چین که بلدی. میرزاقاسمی یا کشک بادمجون با فسنجون رو هم از کسی بپرس مطمئن باش خوب میشه.

من برای تیرامیسو بیسکوییت پتی بور میخرم با از این خامه صورتیا. دو بسته بیسکوییت بخر با دو پاکت خامه. خامه رو بریز توی یه ظرف و توش یه قاشق غذاخوری عسل یا شکر + یه قاشق پودر قهوه بریز و با قاشق هم بزن تا مخلوط شه، بعد توی یه پیاله یه کم پودر قهوه رو با آب قاطی کن و بیسکوییتارو در حد چند ثانیه بزن توی قهوه و در بیار. این باعث میشه دسر خشک نشه. بعد لایه به لایه بیسکوییت بذار و بینشون خامه ای که با قهوه و عسل مخلوط کردی رو بزن. بذار ۳_۴ سلعت توی یخچال بمونه وقتی خواستی بیاری سر سفره روشو با پدر قهوه تزئین کن. اینو می تونی توی بستنی خوری های تکی درست کنی توی یه ظرف بزرگ با ارتفاع ۳_۴ سانت هم می تونی یه تیکه درست کنی

عزیز کشک بادمجون بلدم، قیمه وقورمه اما فسنجون بلد نیستم

خب اینو که بلدی

فسنجون هم یه بار قبل از اینکه بیان برای خودتون درست کن امتحانی. اگر فکر می کنی نمی تونی و ممکنه خراب بشه قرمه سبزی درست کن

خب اینو که بلدی فسنجون هم یه بار قبل از اینکه بیان برای خودتون درست کن امتحانی. اگر فکر می کنی نمی ...

عزیز شنبه میان 

من خودم گفتم قیمه، ته چین، سوپ جو

چون اینارو خوب میپزم اما پدرشوهرم حبوبات و تخم مرغ نمیتونه بخوره 

فسنجون میترسم بد شه، گردو هم ندارم خیلی گرونه