2777
2789

از ۱۶ سالگی به لطف شوهرم ،الان ۲۷ سالم هست

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از سی سالگی 

الان سی و دو ام 

بهشته واقعا زندگی با نماز 

کاش زودتر شروع میکردم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

از شونزده سالگی

هنوز شونزده سالمه😅

دنیا خیلی جای قشنگ تری برام شده

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند

من الان یه هفته

شروع کردم به خوندن نماز شب

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
منظور نماز مستحبی؟؟ نمازای واجبتو از کی داری میخونی؟

الان ۱ماه نیم شروع کردم اگه خدا قبول کنه نماز واجب

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت