2777
2789
بلوندخیلی بهم میاداااا تازه هم رنگ کردم میگم مشکی بزارم بدمسشه واقعا...منصرف شدم خخخخخ

پس حیفه نکن. من تاالان خیلی میترسیدم خودم دکلره کنم. ولی دیگه دستم اومد 

سفید ینی پایه ۱۲ فک کنم. خیلی سخته بخوای کاملا سفید دربیاری. برا من زرد شد شستم ترسیدم 

ااا من خیلی یخی دوس دارم ولی ارایشگاه میرم نهایت واسم زرد درمیاره سفید نمیشه دیگه میخام ارایشگامو عوض کنم حس میکنم دکلره ابی باید بزاره ک نمیذاره

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا من خیلی یخی دوس دارم ولی ارایشگاه میرم نهایت واسم زرد درمیاره سفید نمیشه دیگه میخام ارایشگامو عو ...

اره ب ارایشگاه بستگی داره. یجای خوب و مطمئن برو. 

ولی فک کنم باز مشکی مد شده اکثرا مشکی میذارن منم خودم کلا مشکی دوس دارم ولی چون تنوع طلبم یعنی زود یه رنگ دلمو میزنه باز باید دکلره بشه موی مشکی ابجیا مامانم نمی‌ذارن مشکی کنم میگه پدرمو هاتو درآوردی رنگ تیره مخوای فندقی تیره بزن ک الان همون زدم ولی مشکی یه چیز دیگس بنظرم ولی پرکلاغی خیلی تابلوئه مشکی معمولی هم میترسم دکلره هامو نگیره یا بعد یکی دوبار شستن بره وخانوادم ک نمی‌ذارن میگن باز فردا میری دکلره میکنی ک رنگ روشن مخوام بزنم وفلان. رنگ روشن خیلی سنو بالاتر نشون میده و دائم باید آرایش داشته باشی والا مریض احوال دیده میشی خصوصا واس من ک رنگ پوستم همیشه خدا ته رنگ زرد ه خخخ😁

ولی فک کنم باز مشکی مد شده اکثرا مشکی میذارن منم خودم کلا مشکی دوس دارم ولی چون تنوع طلبم یعنی زود ی ...

😁😁

اره مشکی هم خیلی طرفدار داره. من تو این ۳ سال ک ازدواج کردم دیگه رنگ نمونده سرم نزاشته باشم. از پرکلاغی گرفته تا فانتزی. ولی هیچی بلوند نمیشه لامصب علاقس دیگه😁

پشت سرتو چطوری زدی  یکم نارنجی میزنه.   اگه دوست داشتی خاکستری یا مرواردی هم خوبه برای ر ...

اره من چون ساقه موهام شرابی داشت یکم به نارنجی زد. اتفاقا همه رنگ دودی خاکستری پیشنهاد میدادن ولی خودم دوس داشتم یکم تن زردی داشته باشه