با احترام به تمامی مناطق جهان بدترین مارلیک بهترین عظیمیه
مارلیک کجاس
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
بهترین و بدترینش تبریز بود بهترینش برا این بود که آدماش عااااالی بودن بدترینش برا این بود که فارس ...
خدایی شهرش عالیهعهه خیلی بهتر از تهرانه
شیرازم عشقه
حیف فقط تهران بودم 😒
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
با احترام به تمامی مناطق جهان بدترین مارلیک بهترین عظیمیه
خونه داداشم مارلیک ، از رو نداری رفتن اونجا زن داداشم داره روانی میشه میگه اکثر زنای هرزه اونجان با خلافکارا ولی خدایش خونه هاش ارزونن کاش صاحب داشت وبهش رسیدگی میکردن
خدایی شهرش عالیهعهه خیلی بهتر از تهرانه شیرازم عشقه حیف فقط تهران بودم 😒
منم تهرانم الان
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب