2777
2789
با احترام به تمامی مناطق جهان  بدترین مارلیک  بهترین عظیمیه

مارلیک کجاس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارلیک کجاس

فردیس میشناسی ؟؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

شیراز نیستم ولی شیرازو خعلیییی دوست دارم 💕

بدترین جا ندیدم همه جای ایران سرای من است

خودشیرین کی بودم من 😅

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

بدترینش شهر خودم که زندگی میکنم خونه پدریم

بهترینش شمال 

وای اصن من عاشق اونجام تموم زندگیمم اونجازندگی کنم خسته نمیشم عاشق هوای لعنتی رطوبتیشم😍

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

من همه جا برام خوب بود 

هرجایی که بودم حتی کوتاه هم خاطره خوب داشتم هم بد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بهترین و بدترینش تبریز بود بهترینش برا این بود که آدماش عااااالی بودن بدترینش برا این بود که فارس ...

خدایی شهرش عالیهعهه خیلی بهتر از تهرانه 

شیرازم عشقه 

حیف فقط تهران بودم 😒

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

با احترام به تمامی مناطق جهان  بدترین مارلیک  بهترین عظیمیه

خونه داداشم مارلیک ، از رو نداری رفتن اونجا زن داداشم داره روانی میشه میگه اکثر زنای هرزه اونجان با خلافکارا ولی خدایش خونه هاش ارزونن کاش صاحب داشت وبهش رسیدگی میکردن

فردیس میشناسی ؟؟؟

كمي !

ولي هيچوقت نفهميدم چرا به اون پل ميگن پا فرديي اينم از عجايبه كرجه ولي عجيب خاطره ساز بود برام اين پل😅

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
فردیس میشناسی ؟؟؟

بله فک  کنم 

خدایی شهرش عالیهعهه خیلی بهتر از تهرانه  شیرازم عشقه  حیف فقط تهران بودم 😒

منم تهرانم الان 

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب