2821
2789

بیمارستان؟! 🙄 

حالا نیاین بگین حامله نیستی برای چی میپرسی 😒 برای کسی میخوام ☺️ 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

کاش شهرشم میگفتی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

تهران؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید یادم رفت بگم تهران 😁

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

تهران؟ 

بله 

بیمارستان غیاثی خصوصیه حرف نداره شهرک ولیعصره یه اتاق بزرگ در اختیارته خیلی رسیدگیشون خوبه تروتمیزه من خیلی حساس بودم رو تمیزی و اهمیت دادن ب کسی ک میخاد زایمان کنه ینی بری پشمیون نمیشی درسته گرونه ولی عالیه هیجی هم نمیخاد ببری صفرتا صدشو خودشون میدن بیمار کرونایی هم اونجا تاحالاراه ندادن

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
تهران? فقط لاله

لاله 🙁 زایمان قبلیشو اونجا بوده 7 ساله پیش میگه گفتن بچه گریه نمی کنه الکی دوشب نگهداشتن 🥴 آخر سر با زایمان ده تومن گرفتن میگه نمیرم 

بیمارستان غیاثی خصوصیه حرف نداره شهرک ولیعصره یه اتاق بزرگ در اختیارته خیلی رسیدگیشون خوبه تروتمیزه ...

ممنون عزیزم 😍😘

بیمارستان غیاثی خصوصیه حرف نداره شهرک ولیعصره یه اتاق بزرگ در اختیارته خیلی رسیدگیشون خوبه تروتمیزه ...

منم شهرک ولیعصرم ولی اصلا خوشم نمیاد از این بیمارستان نمیدونم چرا شاید بخاطر اینکه چندبار رفتم اورژانسشو رسیدگیشون خوب نبوده و شلوغ بوده قیمتشم خیلی بالا نیست مثل بقیه ی بیمارستانهاس

آرمان و تندیس ی تحقیق بکنید  خودم زایمان نداستم ولی آرمان خ شیک و پیک

خصوصی هستند؟! 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز