2821
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

161 بازدید | 11 پست

قرار بود برادر شوهرام برا ما یکاری کنن که نکردن  شوهرم کلا خیلی سنگ خانوادشو به سینه میزنه اونکاری برادرای اون قراربود بکنن که نکردن برادر من برامون انجام داد سهم خودش بعد امروز شوهرم زنگ زد گفت نمیخواد اینا منم گفتم تو دیگه طرف برادراتو بگیر من میدونم تو برگشته بهم میگه میخایی چه گوهی بخوری پشت تلفت منم قط کردم واسش چند تا پیام نوشتم خسته شدم از این زندگی همش دعوا همش بحث همیشه واسه من خستس نداره واسه اونا خوبه داره من زندگی مو دوس دارم خیلی زود جوشه قبلا اینطوری نبود از روزی که اومدیم توی یه ساختمون کنار برادراش وپدر مادرش اینطوری شده امروز گاز خونه ما قط بود نیومدن بگن چیزی خوردی ولی من خیلی محبت شن کردم حقم این نیست  از دیشب هیچی نخوردم دارم اینا رو با گریه مینویسم از بس بس تظاهر به خوب بودن کردم خندیدم همه فک میکنن خوشبخت تر از من کسی نیست دلم شکسته

کاربر جدید نیستم نمیدونم چرا یه مدت هرکار میکردم نمیتونستم بیام تاپیک بزنم تا بالا خره  امروز شد خیلی خوشحالم

یه سوال؟

واقعا چرا اخه تظاهر به خوشبختی میکنین؟که چی بشه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من فقط ب این نتیجع رسیدم ک همههه اینارو باید ببخشید ب عنت بگیری مهم نباشه برات چون فقط خودتو داغون و پیر میکنی بقیه ککشونم نمیگزه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اصلاااا اهمیت نده سرسنگین رفتار کن..بعضی وقتاااا لازمه هیچ عکس العملی انجام ندی..ب برادرتم‌اشتباه کردی گفتی تو ک میدونی اخلاق شوهرت اینجوریه بزار خودش بیفته دنبال کارش تو زندگیتو بکن انگار ن انگار

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
یه سوال؟ واقعا چرا اخه تظاهر به خوشبختی میکنین؟که چی بشه؟

خوب پس برم داد بزنم من بدبختم اونجوری فک میکنی تطاهر به خوب بودن نمیکنم جلو کسی گلایه نمیکنم ازندگیم بد شوهرمو نمیگم میخندم همیشه

کاربر جدید نیستم نمیدونم چرا یه مدت هرکار میکردم نمیتونستم بیام تاپیک بزنم تا بالا خره  امروز شد خیلی خوشحالم
اصلاااا اهمیت نده سرسنگین رفتار کن..بعضی وقتاااا لازمه هیچ عکس العملی انجام ندی..ب برادرتم‌اشتباه کر ...

من فقط گفتم زندگی مون چلو بیوفته تابرادرم میگفت صبر کن یه کم برات انجام میدم همش مسخرم میکرد  می کبید تو سرم هه براش مهم نیستی ولی طرف اونا رو چطوری میگیر

وای اره خیلی بده تازه ما بد جور دعوا میکنیم خیلی بداصلا جنگ میشه

ما ا نجوری نه فقط بحث مون بین خودمون همیشه هم من میرم منتشو میکشم اینقدر دوسش دارم نمیتونم ببینم ازم قهره