سلام وقتتون بخیر بچه ها من موهام پرو بلند بود بعد یهو از کف سرم موهام ریخت در عرض دو ماه الان کف سرم خالی شده رفتم ازمایش کلی دادم هیچ مشکلی نداشتم الانم همچنان ریزش مو شدید دارم و کف سرم خالیه کسی هس مشکلش مثل من باشه و چ راه حلی پیشنهاد میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر رفتم ازمایش دادم قرص ویتامین داد و چندتا سرم و شامپو ک اصلا تاثیر نداشت عطاری هم روغنای گیاهی د ...
من خودم یه مدت بدون هیچ علتی ریزش مو گرفتم بعد ماسک های گیاهی مثل حنا و سدر و تخم مرغ رسمی و بابونه دم کرده و روغن زیتون و کتیرا و چند تا چیز دیگه که دقیق یادم نیست چون مامانم برام درست میکرد اینا رو مامانم قاطی میکرد و سرم میکرد منم کلاه رنگ میزاشتن و یه کلاه دیگه و روسری سرم میکردم تا صبح همین طوری میخوابیدم صبح موهام رو میشستم بعد کمتر از 2 ماه ریزش موهام که متوقف شد که هیچ موهام پرپشت ترم شد
آره روی من که خیلی خوب بود و جواب داد انشاءالله برای شما هم موثر باشه و خوب باشه
فقط یه چیزی بگم من چون ریزش مو خیلی شدید داشتم ماه اول هر دو تا 3 روز این ماسک رو میزاشتم ماه دوم هر هفته بعدش هر ماه آلانم هر 3 ماه یکبار میرم مامانم برام بزاره