2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید..

47 بازدید | 6 پست

یه بنده خدایی یه وسیله ای روداده به یه نفر گفته ازش استفاده کن طرف حتی بهش گفته اگه خراب بشه چی؟اونم گفته اشکال نداره فکرکن مال خودته... حالااون شخص اون وسیله به کارش نیومده وبلااستفاده مونده وازطرفی پول لازم داره اگه این وسیله روبده به کسی که بهش احتیاج داره ویه مبلغی ازش بگیره امابهش بگه اگه صاحبش اومدسراغش پولت روپس میدم ووسیله روبرگردونیم به صاحبش واونم قبول کنه...

این کاربه نظرتون اشکالی داره یانه؟

من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁

بله... اولا که اونی که صاحب وسیله بوده پول نگرفته... حالا نفر دوم میخواد کاسبی کنه؟ 

باید به صاحبش بگه این وسیله ای که به من دادی را من دیگه استفاده نمیکنم... میخوای بیارمش برات؟ اگه خواست که برمیگردونید... اگر هم نخواست بهش میگید پس با اجازه من کسی را میشناسم که نیاز داره بدم به اون؟؟؟؟؟؟  اگه راضی بود اونوقت بده بره

بله... اولا که اونی که صاحب وسیله بوده پول نگرفته... حالا نفر دوم میخواد کاسبی کنه؟  باید به ص ...

اخه هیچ دسترسی به اون شخص که صاحب 

وسیله هست نیست..

نه هیچ پولی نگرفته..

وسیله روداده که طرف ازش استفاده کنه

فکرکنیدیه وسیله ی نقلیه هست...

گفته برای رفت وآمدت ازش استفاده کن

حالااین شخص این وسیله به کارش نیومده

وافتاده گوشه ی خونه

یه بنده خدایی هست که به این وسیله احتیاج داره

میتونه به اون بده ازش استفاده کنه؟

یه پولی ازش بگیره ولی باهاش طی کنه

هروقت صاحبش اومدپولشومیده ووسیله روپس بده

اونم قبول کرده ومواظب وسیله هم هست

این کاربه نظرتون اشکال داره یانه؟

دسترسی هم اصلابه صاحب اون وسیله ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هیچ دسترسی به اون شخص که صاحب  وسیله هست نیست.. نه هیچ پولی نگرفته.. وسیله روداده که طرف ...

ببین اگه اون وسیله نقلیه سند داره... به هیچ وجه... 

ولی اگه سند نداره و اون شخص اول واقعا در دسترس نیست اشکال نداره

ببین اگه اون وسیله نقلیه سند داره... به هیچ وجه...  ولی اگه سند نداره و اون شخص اول واقعا در د ...

نه سند نداره...

اگه سند داشت چرانبایدمیداد؟؟

برام سوال شدراستش...

پس ب نظرتون اشکالی نداره؟

اون پول هم که ازاون بنده خدامیگیره حلاله دیگه

(تاوقتی که اگه صاحبش اومد

پول اون بنده خداروپس بده ووسیله روبرگردونه به صاحبش)

ممنون که پاسخ میدین...

نه سند نداره... اگه سند داشت چرانبایدمیداد؟؟ برام سوال شدراستش... پس ب نظرتون اشکالی نداره؟ اون ...

برای اینکه مثلا اگر ماشین باشه که سند داشته باشه هر اتفاقی بیفته صاحب ماشین مسوول اون اتفاق هست که درراینصورت این وسط شما هم نه از نظر قانون ولی از لحاظ وجدانی مسوول میشید...یا حتی خونه یا موتور یا مغازه ای که سند داشته باشه... ولی اگر سندی در کار نباشه و صاحبش هم در دسترس نباشه اشکالی نداره

برای اینکه مثلا اگر ماشین باشه که سند داشته باشه هر اتفاقی بیفته صاحب ماشین مسوول اون اتفاق هست که د ...

آهاممنون..

خیلی ممنون که راهنمایی کردین🌷🌷🌷🌷