2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم منم ۱۰۰ تا ب نیت حاجتروایی آنخماهو ودوستان آناعشق gh73 و hadis133 استارتر و خودم @آنا ...

ممنونوعزیزم منم ۱۰۰ تا

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
حاجت روا بشی عزیزم

ممنون عزیز همچنین😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
😊😘😘😘😘😘😘ممنونم که باعث شدی این روزی هم نصیب من هم بشه برات صدتا صلوات میفرستم.

چقدر مهربونی😍😊😊😌ممنونم بخاطر لطفت منم واستون یک سوره یس میخونم انشاءالله ک حاجت روا شی و غرق شادی باشه زندگیتون 🌷🌷🌷💕❤تو نماز شبم هم امشب اگر عمری بود حتما دعاگوی شما هستم❤

۱۳۳ تا ب نیت ابجد اسم اقا ابوالفضل

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
۱۰۰تا،التماس دعا دارم خیلی زیاد منم تقریبا یه حاجت دارم که اگه به خیلیا بگم میگن محاله ولی می دونم ...

ممنونم صدام کردی منم 50 تا هستم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا