2777
2789
عنوان

کیـــــا تو خوابـــــــــگاه زندگی کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 41 پست

میدونی چیه واقعا خیلی به شانست بستگی داره که با کیا هم اتاق شی جو خوابگا ما خیلی خوب بود و اکثرا همه با هم خوب بودیم ولی خب مثلا من میرفتم توی اتاقی که همه منظم باشن و یا حتی مودب😂(چون خیلی پیش هم راحت بودیم)اونطوری اذیت میشدم باید شبیه خودتو پیدا کنی که خیلی سخته

بین ترم ۳و۴من خونمون بودم و متاسفانه بابام فوت کرد وقتی رفتم دانشگاه همه همکلاسی هام دختر و پسر تا۳روز سر همه کلاس ها لباس مشکی میپوشیدن...یادمه جلو دانشکده رسیدم دیدم بنر تسلیت زدن اصلا بالای بنر نخوندم تو دلم گفتم این بیچاره هم مثل من باباشو از دست داده وقتی جلوتر رفتم دیدم فامیل خودمو زدن و هم کلاسی هام تسلیت گفتن

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقد ما شلخته بودیم سرپرست میومد حضور غیاب کنه اتاقو یه لحظه میدید شوکه میشد یه نقطه برا راه رفتن نمیموند ظرفا اکثرا نشسته میموند تا اخرین ظرف که استفاده بشه😂😂😂نصف شب تازه تصمیم میگرفتیم شام درست کنیم اصن یه وضی😅

[QUOTE=145960116]نه من همه کاری با خودمه خوابگاه دانشگاهمون یه ساعت راهه تا خود دانشگاه😭😭😭من خوابگاه داخل دانشگاه بود و نظافت اتاق بعهده خودمون بود اما سرویس ها رو هرروز ی نفر میومد نظافت میکرد

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
یعنی انقد ما شلخته بودیم سرپرست میومد حضور غیاب کنه اتاقو یه لحظه میدید شوکه میشد یه نقطه برا راه رف ...

از این زرنگهای تهش بودیا شلوغ پلوغ بیجنبها شکایتتون نکردن؟ 

به قول شما همه کار می کردن غیر درس خوندن. یعنی بعضیا فقط واسه دوس پسر داشتن اومده بودن دانشگاه... کث ...

وای منم خدا رو شکر اتاقم رو عوض کردم بچه ها تا شب سرکار بودن فقط شب دور هم جمع بودیم میگفتیم میخندیدم من کوچیکشون بودم خیلی هوام رو داشتن 

من خیلی دوست داشتم خوابگاه برم ولی خب دوست نداشتم با چندنفر تو یه اتاق باشم بقیه ام تعریف میکنن انگا ...

بستگی به هم اتاقیات داره ولی بعضیا واقعن کثیفن ازبس ظرفلشون رو نمیشورن سوسک میزنه 

دوس پسر داشتن که بد نیس 

من داشتم در عین حال معدل الف کلاسمونم  بودم 

البته به دانشگاهم بستگی داره 

در کل خیلی سال اول که خوابگاه بودم خوب بود خیلی خندیدیم 

واقعا چیز بدی ندیدم از هم خونه ایام 

ولی سه سال بعد رو خونه تکی  گرفتم که تنها زندگی کنم

راحت تر بودم  

از این زرنگهای تهش بودیا شلوغ پلوغ بیجنبها شکایتتون نکردن؟ 

چرا شکایت کنن؟😅 با اونایی که دوست بودیم شوخی داشتیم خوابگامون کوچیک بود اکثرا همه با هم خوب بودیم بیجنبه هم داشت که ما کاری نداشتیم باهاشون(یبار ترم تابستونه گرفتم رفتم شهر دیگ خیلیی جو مزخرفی داشت تازه اونجا فهمیدم جو خوابگامون چقد خوب بوده😆😄)

چرا شکایت کنن؟😅 با اونایی که دوست بودیم شوخی داشتیم خوابگامون کوچیک بود اکثرا همه با هم خوب بودیم ب ...

بگن سرو صدا هست و مزاحم ما میشن واینها ما کلی بی جنبه داشتیم خوابگاه هم بزرگ بود