2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو خریدم به عنوان گل ختمی بزنم سرم كه موها نرم شه زدم دیدم فایده ای نداره دم كردم خوردم 😂 بعد حس كردم پوستم بهتر شد. میخوام ببینم كدومه و چه خاصیتی داره كه رو پوست تاثیر میزاره

ماشالله 🌹

اینو خریدم به عنوان گل ختمی بزنم سرم كه موها نرم شه زدم دیدم فایده ای نداره دم كردم خوردم 😂 بعد حس ...

پنیرک بنفشه‌ واس سرما خوردگی خوبه

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
برای مو چجوری زدی ؟ اخه من دم كردم زدم به موم فرقی نكرد. نرم نشد 

میزاشتم تو اب میجوشید،،یک رب تقربیا بعد از صافی رد میکردم ی مایع لزج مثل شامپو میشد،،اون با شامپو قاطی میکردم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ختمی برای پوست خوبه ؟ اخه خوردم پوستم حس میكنم بهتر شده.

تو روحت🤣

نمیدونم اخه خیلی لزج چجوری خوردی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
تو روحت🤣 نمیدونم اخه خیلی لزج چجوری خوردی

😂 نه لزج نشد. همون اشتباهم اینه نجوشوندمش ایندفعه برای مو میجوشونم كه لزج بشه برای همین رو مو تاثیر نداشته برام.  من فقط ریختم تو اب جوش مثل دمنوش درشو گذاشتم. 

ماشالله 🌹

😂 نه لزج نشد. همون اشتباهم اینه نجوشوندمش ایندفعه برای مو میجوشونم كه لزج بشه برای همین رو مو تاثیر ...

نه کانل بزار بجوشه

ی لیوان گل بریز دوتا لیوان اب بزار بجوشه تا اب خشک بشه تقریبا

کل حسابی فشار بده روغنش دربیاد(بریز تو ی پارچه توری)