2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

62 بازدید | 9 پست

سلام من دیشب با همسرم رابطه داشتم 

هفته هشتم بارداری هستم 

بعدش افتادم به لکه بینی ترشحات رقیق قهوه ایه

از دیشب شروع شد

خیلی نگرانم به نظرتون خطرناکه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عدیش نگیر و به پزشکت اطلاع بده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بله خطرناكه😞

نبايد رابطه داشته باشين 

من كه رابطه نداشتم ولي لك قهواي ميديدم و اخرش سقط شد

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
من دفعه قبل بخاطر  رابطه  که لکه دیدم سقط شد😔 الان خیلی مراقبم اصلا رابطه نداریم

میشه اطلاعات بیستری بدین؟

چند هفته تون بود؟ چه مقدار لکه بینی داشتین؟ چند روز طول کشید؟ علایم دیگه هم داستین؟؟؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم 

میشه اطلاعات بیستری بدین؟ چند هفته تون بود؟ چه مقدار لکه بینی داشتین؟ چند روز طول کشید؟ علایم دیگه ...

من رفتم سونو 6 هفته بودم دکتر برای 2 هفته بعدش گفت بیا واسه قلب بعدش اصلا استراحت نداشتم بیشترش بخاطر رابطه بود لک دیدم خیلی کم بود قهوه ای گفتم دو هفته دیگه میرم دکتر دیگه الان لازم نیست برم خیلی کم استراحت داشتم روز به روز بیشتر شد آخرش تحمل نکردم رفتم دکتر شیاف داد گفت همون لحظه که لک و دیدی باید میوم دی شیاف  و استفاده کردم ولی فایده نداشت 24 ساعت بعدش لکه هام قرمز شدن یهو سقط شد اون وفتی ک باید میرفتم سونو قلب رفتم واسه بقایای سقط. 

ولی نگران نباش تو عزیزم برو دکتر بهت شیاف بده استفاده کن فقط استراحت کن خوب میشی. من الان باردارم یکم لکه دیدم رفتم دکتر شیاف و دوفاستون داد خوب شدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698