2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به چیزی نداشتی؟

خارش داره؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

دیشب تو خواب کتک خوردی🤣🤣

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
کرونای پوستیه شاید/:

علائم دیگه هم داره؟من فقط پوستم میخاره ۳روزه اونم از علائم کروناس؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
هیچ چیزیم نیس هیچیییی

اگر میتونی و مرکزپزشکی نزدیکتون هست برو حتمااااا یه معاینه بشی ضرر نداره

ایشالا که نباشه ولی چون علائم کرونا حساست پوستی هم هست چکاب بشی بهتره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
علائم دیگه هم داره؟من فقط پوستم میخاره ۳روزه اونم از علائم کروناس؟

ن بابا من شوخی کردم با استارتر 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست