2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری؟ نزدیک عادته؟

۱۱ روز از عادتم گذشته..تو این یه هفته دوبار اقدام داشتم..وسایل سنگین هم زیاد جا به جا کردم

خدایا شکرت که به من نعمت مادرشدن روعطاکردی
۱۱ روز از عادتم گذشته..تو این یه هفته دوبار اقدام داشتم..وسایل سنگین هم زیاد جا به جا کردم

از شروع عادت ۱۱ روز میگذره یا از پایان خونریزیت؟

اگر الان رو ۱۱ سیکلت باشی احتمالا تخمک گذاری داری میکنی 

اگر ۱۱روز از پایان پریودیت میگذره احتمالا بارداری و لانه گزینیشه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
پریود نیستم ولی دردش مث پریوده زیر شکمم با کمرم تیر میکشه😭😭

شاید چیزی خوردی دلپیچه داری

برو سرویس،،استراحت کن چون اقدامی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
از شروع عادت ۱۱ روز میگذره یا از پایان خونریزیت؟ اگر الان رو ۱۱ سیکلت باشی احتمالا تخمک گذاری داری ...

یازده روز از پایان خونریزیم میگذره..ولی یه هفته اقدامم ..لانه گزینی به این سرعت انجام میشه؟

یعنی گرفته؟

والانمیتونم بگم قطعاولی منم این حالوداشتم دوروزبعداقدامم همون ماهم گرفت حالااخرماه معلوم نیشه اگه تخمکت خوبه پس حتماگرفته.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
والانمیتونم بگم قطعاولی منم این حالوداشتم دوروزبعداقدامم همون ماهم گرفت حالااخرماه معلوم نیشه اگه تخ ...

منم دوروز از اقدام آخرم میگذره..این ماه اولین بارم هست اقدام میکنم..برا تخمکام نمیدونم..یعنی ممکنه باردار باشم؟😍😍

شاید چیزی خوردی دلپیچه داری برو سرویس،،استراحت کن چون اقدامی

نه بابا پایین شکممه..استراحت نمیشه کرد عزیزم اسباب کشی کردیم خونمون میدون جنگه