2777
2789

فقط یه داداش ۶ ساله دارم 😊ولی خاله نمیشم ابجی ندارم 😩ولی کلا هردوتاش خوبن به نظر من سلامت باشن کافیه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقيقا من٧٩متاهل اكثرا هم در حال تحصيليم

اره عزيزم واقعا نسل شما ها چرا اينطور شدن ؟ من هفتاد هستم و واقعا واسم عجيبه كه چه اتفاقي افتاده كه سن ازدواج اينقدر كم شده به نسبت ماها .

اوه اوه اون موقع هست که کاربری رو میفرستم رو هوا

چرا غیبت عمتو کردی😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
اره عزيزم واقعا نسل شما ها چرا اينطور شدن ؟ من هفتاد هستم و واقعا واسم عجيبه كه چه اتفاقي افتاده كه ...

نميدونم

باوركنيد بزور هم نبوديم هيچكدوم😶نميدونم چمونه ما

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
اره عزيزم واقعا نسل شما ها چرا اينطور شدن ؟ من هفتاد هستم و واقعا واسم عجيبه كه چه اتفاقي افتاده كه ...

کم بود کرونا ک اومد کم ترم شد تازه آمار ازدواج رفته بالا کلا تو فامیل تو دوستام در و همسایه همه مزدوج شدن مجردشون فقط منم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نه ولی دیگه نمیتونم این دور و اطراف راحت بگردم😂😂😂😂

😅😅😅😅منکه میگردم ببینم فامیلی چیزی نداریم بعد راحت بگردم