2777
2789

سلام دوستان🍀

فیلم خوب و خفن معرفی کنید...

ترجیحا ایرانی...چون هوس فیلم ایرانی کردم😯🎥

فیلم هایی که دوست داشتم و مینویسم تا با سلیقم آشنا بشید:

قصه پریا/کنعان💚/طلا/سریال هم گناه/کوچه بی نام/خانه دختر/ابدویک روز/شبی که ماه کامل شد

فیلم های خارجی:

The light between oceans/The vow/mee before you/Now is good/stay with me/و سریالThe resident/Friends💜

سریال خارجی 

See

The walking dead

The100

سرگذشت یک ندیمه هم عالیههههه

فرار از زندان

دارک 

ملکه سفید

تاج

ویکتوریا 

و صدها سریال دیگه که یادم نیست 😁

با اسم کاربریم شوخی و جدی جو ندید. ربطش به کامنتامم ندینش. کاری به کار کسی ندارم. کاری به کارم نداشته باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو دیدم...بجز پسرکش...اگر غمگینه بیخیالش بشم😅چون به اندازه کافی خبر بد بهم رسیده امروز.

غمگین نبود فاجعه بود درباره پسر دوستی هنوزم توشوکم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
فیلم نداری تو زنبیلت معرفی کنی؟😁 سریال حوصلم نمیشه.

فیلما اصلا تو ذهنم نمیمونه اسمشون

خیلی هم دیدم اتفاقا😆

فقط یکیش که شدی منتظر قسمت دومشم تو ذهنمه

A quiet place

با اسم کاربریم شوخی و جدی جو ندید. ربطش به کامنتامم ندینش. کاری به کار کسی ندارم. کاری به کارم نداشته باشید.