2777
2789
بعد عینک زدن ،چندماه بعد باید برای چکاپ دوباره برد؟

من شخصا هر ماه بردم دکتر خودش میگفت 

بعد دیگه خودش کفت دو ماه الانم میگه پنج ماهی یبار بیارش

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چشمش خشکی میکنه یا سردرد باشه باید علت اصلیشو بفهمی

پیش چ دکتری ببرم بهتره؟

به بعضیاباید گفت:عزیزم حسودی نکن.   ی چیزایی هم توداری که من ندارم! مثلا....................................عقده!
نه پسر من اصلا علایم نداشت همینجوری بردم

پسر منم هیچ علایمی نداشت من خودن رفتم دکتر جشم پسرمم باهام بود همینجوری گفتم بزار اینم معاینه ای بشه برا اطمینان بهم گفت استیگماته باز چن ماه دیکه بیار بازم شماره بگیرم عینک بنویسم بعد بردم بازم گف دوماهی دیکه دیگه خاستم ببرم که کرونا لعنتی اومد نبردم الان تو این کروناهم میترسم ببرمش جایی هنوز هیچ جا نبردمش از وقتی کرونا اومده حالا موندم جیکار کنم میخام ببرمش باز میترسم از یه طرفم میترسم جشمش بدتر شدع باشه خیلی ناراحت شدم وقتی دکتر گفت استیگماته چون خودم چشمم ضعیف بود همش بهم میگن از خودت برده

ببخشید متوجه پست شما نشدم فقط پستای استارتر میخوندم 

بچه هاتومعاینه ی روتین فهمیدین؟؟یاعلایمی داشت؟بچه هاتومعاینه ی روتین فهمیدین؟؟یاعلایمی داشت؟

ییاری اپتومتریست بمن گفت پسرت استیگماته بعدبردم متخصص چشم گفت نه سالمه ییاری اپتومتریست بمن گفت پسرت استیگماته بعدبردم متخصص چشم گفت نه سالمه 

ازاون ب بعدسالی یکبارمیبرم متخصص بازم میگم نرمال ولی همش پیش همون میرم ازاون ب بعدسالی یکبارمیبرم متخصص بازم میگم نرمال ولی همش پیش همون میرم 

پسرمن یوقتاخیلی میماله چششوگاهی وقتاپسرمن یوقتاخیلی میماله چششوگاهی وقتا

وخدایی که بشدت کافیست
دختر من میگفت چشام اشک میزنه اما من عقلم نمیرسید ک شاید ضعیف باشن دیگه سنجش بینایی شانسی بردم متوجه ...

منم خیلی غصه خوردمو خودمو سر زنش میکردم شوهرم همش میگف تو خودت عینکی هستی بچه ازتو برده خونوادا شوهرم دیگه ببین بجم عینک میزنه واویلا ج حرفا که نزنع مادرشوهرم

پسر منم هیچ علایمی نداشت من خودن رفتم دکتر جشم پسرمم باهام بود همینجوری گفتم بزار اینم معاینه ای بشه ...

اره ارثی هم میشه، من چشام ضعیف بود از کودکی ولی عینک نزدم هنوزم همونجوریم خوشبختانه تغیرری نکرد شماره چشمم ولی واسه پسرم ضعیفه

اره ارثی هم میشه، من چشام ضعیف بود از کودکی ولی عینک نزدم هنوزم همونجوریم خوشبختانه تغیرری نکرد شمار ...

برا پسرمن گف استیگمات هنوزم عینک نگرفتم کرونا اومد ترسیوم ببرمش بیرون

دیگه خدا اینجوری خلق کرده ما که نخواستیم چشاشون ضعیف شن

اره باز خداروشکر تنشون سالمه.اخه کاش بقیه هم فهم اینو داشتن که ما دلمون نخاسته بچمون چشمش مشکل پیدا کنه خدا افریده خدایا هزار بار شکرت

برا پسرمن گف استیگمات هنوزم عینک نگرفتم کرونا اومد ترسیوم ببرمش بیرون

منم باید ببرم برای معاینه مجدد اما منم بخاطر کرونا نبردم.حالا یک ماه دیگه میبرم هر چند دیر شده ولی میترسم

منم باید ببرم برای معاینه مجدد اما منم بخاطر کرونا نبردم.حالا یک ماه دیگه میبرم هر چند دیر شده ولی م ...

منم خیلی دیرشده میترسم تنبلی چشم گرفته باشه دیگه مجبورم ببرمش همین روزا

هر ماه میبردیش تغییری هم میکرد؟

اره خب تنبلیش روز ب روز بهتر شد از روزی دو ساعت رسید ب روزی نیم ساعت بستن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه