هفته هشتم هستم چند روزه که کمر درد پریودی گرفتم البته با استراحت خوب میشه دوباره یه خورده راه میرم شروع میشه کسی بود اینجوری باشه و بچش بدنیا اومده باشه خیلی نگرانم
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سقط نکردی؟؟؟ تا چند وقت اینجوری بودی؟؟؟ کی خوب شد؟؟؟
وای خدا نکنه رفتم دکتر شیاف داد خوب شدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
تو رو خدا ببخشید ان شاالله که سالم بدنیا بیاد منظوری نداشتم ... ماه چند هستی ؟ از کی شروع شد درد کم ...
از همون اوایل که فهمیدم باردارم شدید کمرم درد گرفت رفتم دکتر زنان گفت طبیعیه فقط واسم شیاف داد زود خوب شدم