2777
2789
عنوان

الان من

113 بازدید | 14 پست

بچمو با ماشین ببرم دور دور یه ساعت بعدم یه شام بخرم از رستوران بیارم گرم کنم بخورم خطرناکه؟برا کرونا میگم بچم پوسید تو خونه امروز حالش خیلی گرفته اس ظهری از بیحوصلگی خابش برده بود

خداجونم‌شکرت

نه ببرجای شلوغ نرین پیاده شدن ماسک بزنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی شلوغ نرین ☺️ ببرش گناه داره 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

با ماشین دور بزن همسایه من میگن کرونا گرفته کمی استرس دارم خانواده هم شنیدن دارن پس می‌افتن خودم بار ...

منم زیاد میشنوم این روزا ک همه گرفتن اخه من شهر غریبم ۴ماهه خونواده هارو ندیدیم 

خداجونم‌شکرت
منم زیاد میشنوم این روزا ک همه گرفتن اخه من شهر غریبم ۴ماهه خونواده هارو ندیدیم 

ما بیرون میریم ولی تو ماشین سعی کن فاصله داشته باشی بچه رو بگیر بغلت اگر میتونی، اگر میزاره ماسک بزن نزار جایی دست بزنه 

ما بیرون میریم ولی تو ماشین سعی کن فاصله داشته باشی بچه رو بگیر بغلت اگر میتونی، اگر میزاره ماسک بزن ...

پسرم ۴سالشه ماسک میزنه بیرون‌بریم دستشم الکل میزنم حالا دارم اماده میشم پوسیدم تو خونه 

خداجونم‌شکرت